Aktiviteter

Hos Mindstep Care har vi mange forskellige aktiviteter til ethvert behov

Træning

Med en Mindstep Care Partneraftale kan du frit deltage i forskellige ugentlige træningshold med fokus på at skabe en god balance mellem aktivitet og ro. Uanset om du bare vil prøve et nyt hold en enkelt gang, eller om du vil deltage i et fast hold ugentligt, har du frit mulighed for dette gennem os.

Workshops

Hos Mindstep Care tilbyder vi en række workshops inden for trivsel, sundhed, velfærd og personlig udvikling. De har hvert sit unikke fokusområde, men er alle rettet mod at de skal udfordre dig på dit tankemønster og din adfærd og dermed give dig et kompetenceløft. Kurserne er til for at du bedre kan arbejde med dig selv, dine kollegaer, dine medarbejdere, eller din virksomhed.

Events

Hos Mindstep Care tilbyder vi løbende forskellige inspirerende events der kan hjælpe dig på vej med at skabe bedre trivsel i din hverdag. Ligesom med de ugentlige træningsaktiviteter og workshops, kan du også frit tilmelde dig som er del af en Mindstep Care Partneraftale. Events-indholdet spænder vidt og er udvalgt for at kunne inspirere til at levet livet endnu stærkere.