Hillerød, Royal Stage

Lars Juhl – Mit navn er Lars Juhl og jeg har fucket mit liv op

6. December 2022

Afmelding
Har du brug for at afmelde? Se venligst information om hvordan på vores hjemmeside under punktet Billetter på Min Side.

SKU: event-lars-juhl-mit-navn-er-lars-juhl-og-jeg-har-fucket-mit-liv-op Category:
Beskrivelse
Detaljer

Den tidl. skibsreder og erhvervsmand, Lars Juhl, har brændt sit lys i begge ender og lidt i midten – samtidig. Og har betalt prisen for sine valg og prioriteringer i livet. Som 43 årig far til fire, og i sin livs bedste form, faldt Lars Juhl død om på stuegulvet med hjertestop – men blev genoplivet af hustruen. Senere samme aften, på Slagelse Sygehus, fik han endnu et hjertestop og en chance til med lidt hjælp fra dygtige læger, en pacemaker og måske de højere magter.

I foredraget, ”Skakmat”, inviterer Lars Juhl med ind på skakbrættet og deler 3 markante træk fra sit liv med os med henholdsvis Bonden, Springeren og Kongen. Bonden står for den spæde begyndelse og handler om den lille brik med de store ambitioner. Springeren står for hurtig, højere og vildere og giver os et sjældent indblik i livet i overhalingsbanen. Kongen står for både storhed, fald og refleksion.

Det er en episk fortælling om erobringstugter, storhed og fald og om meningen med livet, forandringsledelse og mestringsstrategier både på det personlige- og forretningsmæssige plan. Og så er det bare en vild historie som de fleste travle mennesker kan spejle sig i og reflektere over.

Læs evt. mere om Lars’ historie her: http://www.b.dk/personlig-udvikling/det-er-ikke-legitimt-at-give-op-foer-man-er-doed.

Detaljer

Dato: 6. December 2022

Starter kl.: 19:00

Slutter kl.: 21:00

Sted: Royal Stage

Adresse: Milnersvej 39, 3400 Hillerød

Telefon: Mindstep Care +45 96 40 11 11

E-mail: info@mindstepcare.com