Køge, Køges Kost Koncept

Indoorbike IC

Skulle du have brug for at afmelde din tilmelding, så se hvordan under billetter på min side.

Ledige pladser

SKU: indoorbike-ic Category:
Beskrivelse
Detaljer

IndoorBIKE / IC – IC står for Intelligent Cycling og der køres udelukkende med Watt (FTP) således at man “kører imod sig selv” og alle kan på den måde være med og får optimal træning på lige netop éns eget niveau.

Vi kører efter FTP modellen (relativ belastning), således at uanset om du er Bjarne Riis eller nybegynder, så vil træningen opleves lige hård/sjov.

Vi bruger “Intelligent Cycling” app’en, der er gratis når du er kunde hos os og som du bedes have downloadet, installeret og konfigureret ud fra dine data, inden holdstart, således du er klar til at give den gas sammen med resten af holdet fra start af.

Vores BodyBike cykler er monteret med LOOK DELTA klamper, som evt. kan købes fra shoppen hvis man har et andet system. Man kan også evt. køre med alm. træningssko i en strop-fodpedal.

Ankomst:
Når du ankommer til centret, kan du holde gratis ude foran vores del af bygningen, samt inden for den markerede afspærring på nabogrunden til venstre.

For at komme ind i centeret, skal du benytte indgangen på venstre side af bygningen og indtaste den tilsendte kode på det hvide nummertastatur.

Vi gør alt hvad vi kan for at holde centeret rent og pænt, så udendørssko bedes stillet på måtterne lige når man kommer ind af yderdøren og så træner man ellers i rene indendørssko. Man bedes også medbringe et håndklæde.

Detaljer

Sted: Køge Kost Koncept

Adresse: Solvangsvej 9, 4681 Herfølge

Telefon: Mindstep Care +45 96 40 11 11

E-mail: info@kostkoncept.dk