Hillerød, Royal Stage

Koncert – Jung + Aksglæde

Tilmelding starter d. 17. november.

7. January 2023

Afmelding
Har du brug for at afmelde? Se venligst information om hvordan på vores hjemmeside under punktet Billetter på Min Side.

SKU: koncert-jung-aksglaede Category:
Beskrivelse
Detaljer

Kom til et brag af en koncert med det fantastiske band Jung, der er kåret som Årets Danske Band af musikmagasinet Gaffa to år i træk. Som opvarmning kan vi præsentere Aksglæde, der er en af de mest interessante nye danske sangere og sangskrivere.

Jung

Jung har på rekordtid taget Danmark med storm. Siden deres debut i 2019 har de udgivet to anmelderroste album med hits som bl.a. ’Blitz, Baby’, ’Hun Kommer Tilbage’, ’Jeg Skal Nok Vente’, ’Forfra Forbundet’ og ’Tur Retur’.

Bandet vandt Gaffaprisen for Årets Danske Band i både 2022 og 2021 og hev desuden Gaffa priser med hjem for både Årets Danske Album, Årets Danske Popudgivelse, Årets Nye Danske Navn og Årets Danske Hit i 2021. De kan også skrive en Danish Music Award for Årets Nye Danske Livenavn 2020 på CVét.

Jung er kendt for deres fængende melodier og tekster, som publikum ikke kan lade være med at synge med på og leverer fantastiske live-oplevelser, når de går på scenen.

Aksglæde

I løbet af de sidste par år har Aksglæde markeret sig på den danske musikscene med dansksproget pop, der næsten er umuligt ikke at synge med på. Med numre som ’Giv Lys igen’, ’PromilleRomantikken’, ’Passager’ og ’Halvgud’ har han virkelig skabt hul igennem til en bred lytterskare på både radio og streaming.

Tre Ep’er og et album har etableret ham som en af de mest interessante nye danske sangere og sangskrivere, og hans koncerter beskrives tit som deciderede sing-a-long-fester.

Detaljer

Dato: 7. January 2023

Starter kl.: 20:00

Slutter kl.: 22:30

Sted: Royal Stage

Adresse: Milnersvej 39, 3400 Hillerød

Telefon: Mindstep Care +45 96 40 11 11