Hillerød, Royal Stage

Koncert – TV-2 og Danmarks Underholdningsorkester

Tilmelding starter d. 18. januar 2023.

9. March 2023

Afmelding
Har du brug for at afmelde? Se venligst information om hvordan på vores hjemmeside under punktet Billetter på Min Side.

SKU: koncert-tv-2-og-danmarks-underholdningsorkester Category:
Beskrivelse
Detaljer

TV-2 og Danmarks Underholdningsorkester forener kræfterne og går sammen om at give danskerne en sjælden mulighed for at opleve de tidløse klassikere.

Efter en udsolgt arena-tour i forbindelse med TV-2s 40 års jubilæum, er ’Danmarks Lykkeligste Orkester’ nu klar til at indtage Royal Stage Hillerød sammen med landets ypperste musikere fra Danmarks Underholdningsorkester.

TV-2

TV-2 kunne i 2020 markere intet mindre end 40 år på den danske musikscene og som ”Danmarks lykkeligste orkester” står de bag klassikere som, ‘Bag duggede ruder’, ’ Alt hvad hun ville var at danse’ og ‘De første kærester på månen’, der blot er et lille udpluk af de mange hits, som TV-2 har leveret til den danske befolkning siden bandets begyndelse i 1980. Nu kan de sammen med Danmarks Underholdningsorkester annoncere en fælles koncertrække, som i 2023 bringer dem omkring 13 forskellige byer i Danmark, heriblandt Royal Stage Hillerød.

Danmarks Underholdningsorkester

Danmarks Underholdningsorkester er garant for kontinuerligt at rykke grænserne for, hvad et klassisk orkester egentlig kan. Nysgerrighed, fleksibilitet og kunstnerisk dygtighed er nøgleord som de gennem mere end 70 år har fornyet og forfinet.

Detaljer

Dato: 9. March 2023

Starter kl.: 20:00

Slutter kl.: 22:30

Sted: Royal Stage

Adresse: Milnersvej 39, 3400 Hillerød

Telefon: Mindstep Care +45 96 40 11 11