Ringsted, Fysikken Ringsted

Pilates

Afmelding
Har du brug for at afmelde? Se venligst information om hvordan på vores hjemmeside under punktet Billetter på Min Side.

Ledige pladser

SKU: pilates-5 Category:
Beskrivelse
Detaljer

Pilates er effektiv træning for alle, og burde være noget vi alle kendte til og trænede flere gange om ugen, for at give kroppen den indre styrke. Altså trænings formen er både for den top trænede atlet til personen som skal genoptræne efter en skade. Eller til dig med problemer og/eller smerter i bevægeapparatet, bl.a. rygsmerter, gigt, osteoporose mm.

Pilates har fokus på kropsstammen og stabiliteten. Der arbejdes med kontrol af ens bevægelser. Pilates oprindelige form, tager udgangspunkt i 7 grund principper, de er: sætning af skuldrene, vejrtrækning, stabil lænd, forbered dig på øvelsen, knib/stram op i bækken og den inderste mavemuskel.

Selve Pilates timen kræver at du er tilstede og har fokus på hvad du laver, vi plejer at sige. ”brug de muskler der er nødvendige og slap af i dem du ikke skal bruge”, dette kræver at du mærker efter i kroppen, om hvor du spænder og hvor du slapper af.

Vi arbejder på flere niveauer, så uanset om du er begynder eller meget øvet indenfor Pilates verden, kan du altid blive udfordret.

Du bliver grundigt guidet igennem øvelserne og rettet hvis der er behov for det.

Detaljer

Sted: Fysikken Ringsted

Adresse: Fuglebakken 1, 4100 Ringsted

Telefon: Mindstep Care +45 96 40 11 11

E-mail: fysikken@fysikken.dk