Aalborg, Mindstep Care

Workshop om åndedrættet

Afmelding
Har du brug for at afmelde? Se venligst information om hvordan på vores hjemmeside under punktet Billetter på Min Side.

SKU: workshop-om-aandedraettet Category:
Beskrivelse
Detaljer

Træk vejret!

Har du tænkt over, hvor meget åndedræt, krop og følelser hænger sammen? Hvis ikke, så tænk blot på hvordan latter og gråd påvirker dit åndedræt. Tænk på inspiration og overraskelse, frygt og leg. Krop, sind og følelser er ikke adskilt, og derfor kan vi arbejde med dem ved at arbejde med åndedrættet.

Åndedrættet er altid med os, men de fleste af os udnytter det slet ikke til alt det, det kan: Ved at tage kontrol over vores åndedræt kan vi blandt andet mindske muskelspændinger, stress, angst og træthed, få bedre søvn og fordøjelse, mere afslappethed, glæde og nærvær, bedre udbytte af vores træning og meget mere.

I denne workshop introduceres du til at arbejde med dit åndedræt, så du kan være afslappet og fokuseret når og hvor som helst. Med masser af liv og godt humør lærer du blandt andet om vejrtrækningens anatomi, hvilke forhindringer der kan være for at trække vejret optimalt, hvilke fordele der er ved at trække vejret rigtigt og hvordan man lærer det.

Mulighederne for bevægelse i brystkassen demonstreres, vi lærer åndedrættets ’do’s and dont´s’ og arbejder med analyse af hinandens åndedræt. Du lærer forskellige åndedrætsteknikker til at slappe af, smidiggøre brystkassen, få den gode søvn og det afslappede fokus, bedre effekt af træning og meget andet. Workshoppen indeholder en ca. 45 minutters åndedræts- og bevægelsessekvens og masser af praksis lige til at tage med hjem.

Underviser: Sofie Grøne

Praktisk info:
Tilmelding skal foretages senest 14 dage før afholdelse.

Workshoppen afholdes ved minimum 6 deltagere.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på info@mindstepcare.com

Detaljer

Starter kl.: 10:00

Slutter kl.: 14:00

Sted: Mindstepcare

Adresse: Gugvej 138, 9210 Aalborg SØ

Telefon: Mindstep Care +45 96 40 11 11