Aalborg, Aalborg Yogastudio

Yin Yoga for stræk, ro og velvære

Afmelding
Har du brug for at afmelde? Se venligst information om hvordan på vores hjemmeside under punktet Billetter på Min Side.

Ledige pladser

SKU: yin-yoga-for-straek-ro-og-velvaere Category:
Beskrivelse
Detaljer

Hverdagen i dag er ofte travl, presset og fyldt med elementer, der gør både krop og sind spændt.

Det forventes, at vi er på og til rådighed for andre hele tiden. Det gælder både for unge og voksne. I yin yogaen er der fokus på blot ”at være” i stedet for ”at gøre”, og yogamåtten er et fantastisk sted at lære sig selv, sin krop og sindets mekanismer at kende.

På yogamåtten er der mulighed for at give slip på stress, jag og forventningspres for en stund, få styr på vejrtrækningen, få smidiggjort både krop og sind og finde roen i sig selv.
I yin yoga arbejder vi med lange, rolige, dybe, passive stræk uden muskelaktivitet i målområdet.
Vi holder stillingerne i nogle minutter, så bindevævet også får tid til at give sig.

Nyere forskning har vist, at vi går og samler på masser af både fysiske og psykiske spændinger i bindevævet omkring f.eks. led, muskler, knogler og organer.
Derfor giver det rigtig god mening at give bindevævet lidt ekstra opmærksomhed i nogle af yogaklasserne, så der på den måde løsnes op for diverse fysiske og mentale spændinger i kroppen.

De fleste stillinger foregår siddende eller liggende, og gerne med støtte fra tæpper, puder, yogapøller og andre hjælpemidler, hvor det er relevant, så det er muligt for kroppen og nervesystemet at slappe helt af.

Vi går efter det mest funktionelle og effektive stræk af målområdet afstemt efter den enkeltes krop, og samtidig er der masser af tid til at fokusere på åndedrættet og komme helt ned i tempo.

Resultatet af en runde yin yoga er oftest en fornemmelse af velgørende ro, plads, frihed og afspændthed i både krop og sind. Stillingerne er samtidig med til at stimulere kroppens energisystem, og mange oplever den sidegevinst, at immunforsvaret hen ad vejen fungerer bedre.

Lektionen afsluttes altid med en afspænding

Detaljer

Sted: Aalborg Yogastudio

Adresse: Konvalvej 47, st.tv., 9000, 9000 Aalborg

Telefon: Mindstep Care +45 96 40 11 11

E-mail: mail@aalborgyogastudio.dk