Den første dansker på den 4300km lange Pacific Crest Trail

Fortællingen om, som den første dansker at prøve kræfter med hikernes Mt.Everest, den 50 cm brede og 4300 km lange Pacific Crest Trail, der starter på grænsen mellem Mexico/USA, og slutter 15 km inde i Canada.

Foran mig venter uspoleret vildmark, stegende ørken, dræberbier, skorpioner, dehydrering, klapperslanger, bjørne, pulvermad, vabler og lokale hillbillies.

Jeg skal krydse 40 Wilderness areas, 24 National forests, 7 National parks, 3 State parks, 14 Indianer reservater, 1000 søer, 19 canyons og 57 bjergpas.

En ordentlig mundfuld, og der har der også været flere på toppen af Mt.Everest, end der har fulført Pacific Crest Trail. Succesraten er 30%.

Men det er også historien om at opfylde en 20 år gammel drøm. Om at lære sig selv og sine begrænsninger at kende. Om at være alene, gå vildt, se en grizzly i øjenene, og én gang for alle at ændre sit syn på sig selv, verden omkring én, og et backcountry Amerika, der ligger meget langt fra vores gængse forestillinger om landet, og hvad det rummer.

Foredraget er suppleret med flotte billeder og filmklip fra turen.

Sted:

Aalborg Kongres & Kulturcenter
Europa Plads 4
9000 Aalborg

Pris:

Pris MED Mindstep Care Partneraftale: GRATIS  

Pris UDEN Mindstep Care Partneraftale: 95kr.