Kalender

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Crossfit WOD

marts 15 @ 06:00 - 07:00

|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 06:00 on tirsdag, repeating indefinitely

CrossFit WOD (workout of the day) er dagens træningsprogram, som er sammensat af forskellige funktionelle øvelser. Træningen udfordrer de stærkeste atleter i verden men er samtidig også for vores bedsteforældre – træningen er den samme bare i forskellige sværhedsgrader. Programmet er designet til at være universalt, da man kan modificere samtlige øvelser både på vægt og intensitet, så de passer til ethvert individ uanset erfaring.

Træningen består af fire elementer: opvarmning, skills & drills, workout og cool-down. Dette format gør at træningen er så sikker og effektiv som muligt. Kroppen bliver varm og klar til bevægelse inden de tekniske detaljer gennemgåes  i skills & drills. Selve WOD’en kan bestå af utallige forskellige øvelser, dette varierer fra gang til gang så man udfordres samtidig med træningen ikke er ensformig. Cool-down indeholder forskellige stræk og mobilitetsøvelser, hvilket giver øget fleksibilitet og mindsker.

WOD udføres også i en TEAM version, hvor man er flere sammen om at gennemføre en workout.

OBS: Da vi ikke kender regeringens COVID-19 restriktioner efter den 22. november 2020, kan vi desværre ikke garantere din plads på dette hold efter denne dato. Vi kan risikere at forsamlingsforbuddet bliver ændret i nedadgående retning og dermed færre pladser på holdet. Vi kan derimod også håbe at det går den modsatte vej med flere pladser på holdene til følge. Du hører fra os, hvis din telmelding skulle blive ændret.

Detaljer

Dato:
marts 15
Tidspunkt:
06:00 - 07:00
Hjemmeside:
https://mindstep.nemtilmeld.dk/series/crossfit-crossfit-dannebrog/

Arrangør

Mindstep Care
Hjemmeside:
https://mindstepcare.com

Sted

Crossfit Dannebrog
Nibevej 58
Aalborg SV, 9200 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
42 68 18 54
Hjemmeside:
https://www.crossfitdannebrog.dk/

Leave a Reply