Events

Nordsjælland

Vi tilbyder cirka 12-15 specielt udvalgte og yderst interessante events om året

Lars Juhl

27. april 2022 kl. 19.00.

Læs mere og tilmeld
Mit navn er Lars Juhl og jeg har fucket mit liv op

Den tidl. skibsreder og erhvervsmand, Lars Juhl, har brændt sit lys i begge ender og lidt i midten – samtidig. Og har betalt prisen for sine valg og prioriteringer i livet. Som 43 årig far til fire, og i sin livs bedste form, faldt Lars Juhl død om på stuegulvet med hjertestop – men blev genoplivet af hustruen. Senere samme aften, på Slagelse Sygehus, fik han endnu et hjertestop og en chance til med lidt hjælp fra dygtige læger, en pacemaker og måske de højere magter.

I foredraget, ”Skakmat”, inviterer Lars Juhl med ind på skakbrættet og deler 3 markante træk fra sit liv med os med henholdsvis Bonden, Springeren og Kongen. Bonden står for den spæde begyndelse og handler om den lille brik med de store ambitioner. Springeren står for hurtig, højere og vildere og giver os et sjældent indblik i livet i overhalingsbanen. Kongen står for både storhed, fald og refleksion.  

Det er en episk fortælling om erobringstugter, storhed og fald og om meningen med livet, forandringsledelse og mestringsstrategier både på det personlige- og forretningsmæssige plan. Og så er det bare en vild historie som de fleste travle mennesker kan spejle sig i og reflektere over.

Læs evt. mere om Lars’ historie her: http://www.b.dk/personlig-udvikling/det-er-ikke-legitimt-at-give-op-foer-man-er-doed.

Tom Johansen

9. juni 2022 kl. 19.00

Læs mere og tilmeld
Fældet af stress – den uhyggeligt lange vej tilbage til et evigt forandret liv

En af vor tids største risici i det moderne erhvervsliv er, at vi mister indsigtsfulde og karakterstærke medarbejdere, fordi de tager så stort et ansvar, at de til sidst kollapser. Det er ikke i nogens interesse, mindst af alt medarbejderen og dennes familie.

Igennem mange år har de generationer, der er på arbejdsmarkedet lige nu, vænnet sig til at presse sig selv og hinanden i en sådan grad, at det er uhensigtsmæssigt og reelt sundhedsskadeligt.

Men nu må det være nok. For det er ikke meningen med livet, at vi lader os presse så meget af hinanden og af os selv, at vi kollapser. VI MÅ SIGE STOP, og mit bidrag hertil er, at jeg holder foredraget FÆLDET AF STRESS, som giver et indblik i hvordan et stress-kollaps vendte vores families tilværelse på hovedet I oktober 2013.

Man gør sig ingen forestilling om, hvor syg i hovede og krop, man kan blive, når det går galt. Hvor surrealistisk socialt invaliderende det er at blive ramt.

Jeg håber I ser dette foredrag, som en stor chance til at få jeres eget indblik, sådan at I i enhver sammenhæng, hvor I har mulighed for det, kan hjælpe mig med at bekæmpe stress- monstret, ved at fokusere på omsorg, nærvær, mening og hjerte, der hvor I har mulighed for det.

Marina Aagaard

13. september 2022, kl. 19:00

Læs mere og tilmeld
Hjerne og krop i top – i fritid og på job

Er du vild med “smart” motion – hvor du opnår både energi og velvære?

Så skal du helt klart til foredrag med Marine Aagaard! Marina er træningsekspert og forfatter, samt lektor i idræt og landstræner. Hun giver dig et interaktivt, inspirerende og tankevækkende foredrag om bl.a. motivation, samt koden til hvordan “smart” motion giver bedre præstation.

Du får måske et kærligt spark bag i, når Marinas påstand er, at du er… hvordan du tænker, ernærer og bevæger dig.

Det tager du med hjem:

  • De fire veje til energi og velvære
  • Evidensbaserede strategier til mere overskud og mindre stress
  • Hvordan man med testede metoder i praksis kan minimere stress og energimangel, og optimere livskvalitet, arbejdseffektivitet og træningsudbytte
  • Viden om, hvordan du flytter dig med med minimal indsats og med tilvalg i stedet for fravalg
  • Værdifuld viden, konkrete tips og nemme tiltag, der kan udføres på kontoret eller hjemme, og som giver dig ny energi til krop og psyke – og styrket koncentration og præstation

Michéle Bellaiche

6. oktober 2022 kl. 19.00

Læs mere og tilmeld
Mennesker imellem – sådan skaber du gode relationer!

Foredrag om kommunikation Alle – med streg under – kan lære at skabe en god kontakt til andre mennesker…! Det handler hverken om alder, køn, udseende eller position, men derimod udelukkende om at have både modet og redskaberne til at gøre det! Som journalist og ikke mindst studievært har Michèle Bellaiche mere end 24 års erfaring i at ”tale” med andre mennesker på en naturlig måde. Hun har interviewet flere tusinde forskellige mennesker – lige fra de største stjerner til den helt almindelig dansker. I dette foredrag med titlen Mennesker imellem – Sådan skaber du gode relationer giver hun publikum via eksempler fra sit eget liv en række simple redskaber til at lære, hvordan man skaber nem og god kontakt til andre mennesker. Hvad end man ønsker bedre kontakt til sine kolleger, sine kunder, sin chef, sine medarbejdere, sine venner eller måske en ny partner, vil man med dette humoristiske og ærlige foredrag lære, hvordan man enkelt og naturligt får skabt god kontakt med andre mennesker og dermed bliver bedre til at kommunikere med sine omgivelser.

Lars Møller

8. november 2022, kl. 19:00

Læs mere og tilmeld
Lederskab kræver robusthed

Styrk din mentale robusthed og nå dine mål

Dette foredrag er for dig, som ønsker svar på følgende spørgsmål:

  • Hvordan bliver jeg mentalt robust?
  • Hvordan kan jeg styrke mig selv og finde tilfredshed i en kompleks hverdag?
  • Hvordan kan jeg forbedre chancerne for at nå mine mål?

Som Jægersoldat lærte Lars Møller at håndtere stort mentalt pres og vanskelige udfordringer under operationer på Balkan og i Afghanistan og Irak.

Lars Møller har ingen akademisk uddannelse, men har sin viden og erfaring fra et liv på kanten af det menneskeligt mulige – og det er de tillærte metoder og tanker, han nu giver videre i bøger og foredrag. Det handler ikke om at kunne klare ALT, men om at kunne klare det man selv har besluttet sig for.

Med udgangspunkt i konkrete oplevelser fra sin tid som jæger lærer han tilhørerne at kigge ind i sig selv og tage ansvaret for egen trivsel, så man opnår en øget mental robusthed og en stærkere selvbevidsthed. Du får et indblik i mentalt arbejde og fokusering, og hvordan man kan arbejde med det.

Lars Møller har i 2018 udgivet bogen “Tænk som en kriger” der indeholder både tankevækkende historier og oplevelser samt opgaver, værktøjer og små redskaber, der skal hjælpe læseren til at arbejde med målsætninger, prioriteringer og problemløsninger. Bogen kan gøre læseren mere selvbevidst, afklaret og handlekraftig.

Lars Møller udgav i 2012 bestselleren “Jæger 200 – med hjertet som indsats” om sin tid som Jægersoldat i 25 år.

Læs mere om Lars Møller her: http://www.lars-moller.dk/mental-robusthed/