Foredrag

Vi tilbyder cirka 9 -12 specielt udvalgte og yderst interessante foredrag om året

Lars Møller

4. oktober 2021, kl 19:00

Læs mere og tilmeld
Styrk din mentale robusthed og nå dine mål

Det her foredrag er for dig som ønsker svar på følgende spørgsmål:

Hvordan bliver jeg mentalt robust? Hvordan kan jeg styrke mig selv og finde tilfredshed i en kompleks hverdag Hvordan kan jeg forbedre chancerne for at nå mine mål?

Som Jægersoldat lærte Lars Møller at håndtere stort mentalt pres og vanskelige udfordringer under operationer på Balkan og i Afghanistan og Irak.

Med udgangspunkt i konkrete oplevelser fra sin tid som jæger lærer han tilhørerne at kigge ind i sig selv og tage ansvaret for egen trivsel, så man opnår en øget mental robusthed og en stærkere selvbevidsthed. Du får et indblik i mentalt arbejde og fokusering, og hvordan man kan arbejde med det.

Lars Møller udgav i 2012 bestselleren “Jæger 200 – med hjertet som indsats” om sin tid som Jægersoldat i 25 år. 

Mikael Kamber

1. november 2021, kl 19:00

Læs mere og tilmeld
3 gode ting

… er en vane, hvor du hver dag bemærker det, der gik godt. Mekanismen er, at du SER det, du ser EFTER. Dvs. når du bemærker de gode ting i hverdagen, vil de gode ting fylde mere og mere. Det handler ikke om at lukke øjnene for de negative ting, men om at skærpe blikket for alt det, der er værd at bygge på.

Foredraget er særdeles underholdende, og det tager samtidigt fat på nogle af livets store spørgsmål: Hvad er jeg taknemmelig for? Hvordan kan jeg håndtere modgang og modstand? Og hvad er meningen med det hele?

Foredraget om 3 gode ting er blandt andet oplagt til:

  • Afslutningen på en konference, hvor du ønsker et indlæg, der på en underholdende måde opsummerer dagen og sætter den i perspektiv.
  • Arbejdspladser eller afdelinger, der ønsker at øge arbejdsglæden og samarbejdet.
  • Ledergrupper, der ønsker inspiration og værktøjer til at holde fokus på det væsentlige i hverdagen.

Metoden er enkel og intuitiv at anvende, og jeg ved af erfaring, at en stor del af deltagerne til foredraget efterfølgende giver sig til at bruge metoden selv. Når man først er begyndt at gøre 3 gode ting til en del af sin hverdag, får man typisk ikke lyst til at holde op igen.

Ruth Ø. Poulsen

8. november 2021, kl 19:00

Læs mere og tilmeld
Så kys den da, den satans død

Ruth Østergaard Poulsen har i 19 år været præst på sygehuset. Gennem utallige samtaler med døende mennesker har hun fået en solid erfaring med, hvad der typisk sker med os, når vi bliver truet af døden.

Een har engang sagt: “Tal med dit barn om døden en dag hvor solen skinner”. Men vi venter som regel til skyerne hænger over hovedet på os.

Hvad er det for dybe  eksistentielle og religiøse tanker, følelser og overvejelser der typisk melder sig, når vi opdager at vi ikke lever evigt?

Alt dette vil vi snakke nærmere om til denne aften, og vi vælger ikke at have travlt.

Michelle Kristensen

10. januar 2022, kl 19:00

Læs mere og tilmeld
Mission Sund arbejdsplads

Sunde medarbejdere er samtidig gladere medarbejdere med langt mere overskud, energi og gåpåmod i hverdagen. Sådan lyder sundheds- og ernæringsekspert Michelle Kristensens hovedbudskab i dette top-motiverende og underholdende foredrag, hvor hun bl.a. trækker på sin brede erfaring fra sit sundhedsskabende arbejde hos en lang række danske og internationale arbejdspladser.

Med konkrete eksempler viser hun, hvordan medarbejdere selv med mindre ændringer på vanerne – både i forhold til kost, motion og træning – kan give arbejdsglæden et kæmpe løft. Samtidig er hun heller ikke bleg for at udfordre de dårlige undskyldninger, og hun står gerne på mål for det budskab, at medarbejdere med sundere vaner også er mere effektive, produktive og i sidste ende mere værdiskabende.

Hvis du kunne tænke dig at starte det nye år sundere og komme godt i gang med bedre vaner for din krop, så er dette et foredrag du absolut ikke må undvære.