Events

Nordjylland

Vi tilbyder cirka 12-15 specielt udvalgte og yderst interessante events om året

Chris Andersen

21. april 2022, kl 20:00

Læs mere og tilmeld
Intim blueskoncert på Café Ulla Terkelsen London

Chris Andersen er fra Skagen. Skagen er fadøl, fisk og masser af musik. Bluesmusikken hører også naturligt hjemme, hvor årstidernes modsætninger er ekstra tydelige. Fra sommerens varme folkehav, trafikpropper og tivolisering til vinterens isnende vind, sæsonlukkede butikker og tomme gader.

De marehalmsklædte klitter nord for Hulsig rummer bluesmusikkens følelsesmæssige dybde. Her, hvor Kattegat og Nordsøen brøler udlængsel fra hver sin side, føles goldt og frodigt på samme tid. Og alt dette rummes i Chris’ musik. 

Glæd jer til en skøn bluesaften.

Merete Bergman Smit

19. maj 2022, kl 19:00 til 21:00

Læs mere og tilmeld
Kick-Ass service

Vejen til begejstrede og loyale kunder er ikke tilfældig. Der er nemlig en lang række fællesnævnere for de virksomheder som år efter år vinder danske og internationale priser for deres kundeoplevelser. Du får på foredraget en lang række gennemtestede tips, værktøjer og genveje til, hvordan du hurtigt kan få flere begejstrede kunder og kolleger, uanset branche og budget.

Det her, får du med dig fra foredraget

Du vil på foredraget få en introduktion til disse punkter:

 • Det her, skal du vide om dine kunder?
 • Glade medarbejdere er fundamentet for glade kunder
 • Vejen til begejstrede kunder er ikke tilfældig
 • WAUW-oplevelser – den direkte vej til kundeloyalitet
 • 5 ting, du kan gøre allerede i morgen

Merete Bergman Smit 

Merete er en af Danmarks mest erfarne og anvendte konsulenter og har hjulpet mere end 25.000 ledere og medarbejdere med at skabe kundeoplevelser med dokumenteret effekt. Hun står bag værktøjet WAUW-termometret, som i dag anvendes i en lang række af prisvindende servicevirksomheder.

Mette Arleth

Mette Arleth

2. juni 2022, kl 19:00 til 21:00

Læs mere og tilmeld
Hverdagseventyr

Hvem drømmer ikke af og til om at være på eventyr, fri af bindinger fra hverdagens almindelighed. På vej mod fjerne horisonter, på ski til Nordpolen, på cykel gennem Kina eller på kamelryg i ørkenen? Der er mange grunde til, at eventyret blot er en fantasi for de fleste. Men der er også mange grunde til at vi har de drømme og fantasier:

 • Mange vil gerne mere ud og mærke deres krop
 • Mange vil gerne tættere på naturen
 • Mange vil gerne opleve noget nyt og overraskende

Vi bruger masser af tid foran skærme, mange af os bruger hovedet og ikke kroppen. Vi trænger til at være til stede i nuet, og til at bruge alle vores sanser. Vi trænger til at komme på eventyr!

Man kan tage på eventyr i mikroformat, og man kan finde nye og overraskende oplevelser helt tæt på sit hjem. I dette foredrag fortæller Mette Arleth om at tage på mikroeventyr i hverdagen – hverdagseventyr. Gennem 8 år har Mette Arleth været på hverdagseventyr mindst en gang hver måned, året rundt, og hun fortæller hvordan friluftsliv, nysgerrighed og en god kontakt til det indre legebarn kan give eventyrlige oplevelser, også på en hverdag. Det kan være overnatning i en stendysse, en ørkenvandring i Råbjerg Mile, en nat på en øde ø, eller bestigning af de 5 højeste bakker i en kommune.  Men gevinsten ved hverdagseventyr rækker ud over selve oplevelsen. Der er både læring og mental sundhed med i pakken, hvis man finder vej ud over dørtrinnet, og ud i eventyret.

Biograftur

11. juni 2022, kl 16:15

Læs mere og tilmeld

Nyhed – Biografture

Vi vil som noget nyt i 2022 prøve biografforestillinger af i vores store program. Vi er under Corona-krisen blevet endnu mere bekræftet i, hvor vigtig kultur er for vores velbefindende. Forskningen har vist det i mange år men det er først når man mangler det, at vigtigheden går op for en.

Nogle gange hvert år vil vi invitere til en tur i biografen til forestillinger på aktuelle film. Datoerne for disse forestillinger vil blive fastsat i god tid i forvejen. Vi ved dog først ca. 2 mdr. før tæppet går, hvilken film der vises. Dette vil derefter blive offentliggjort bl.a. via vores nyhedsbreve.

Ellen Hillingsø

6. september 2022, kl 19:00 til 21:00

Læs mere og tilmeld

Stram op og nap en morfar

I dette inspirerende og stærkt underholdende foredrag inviterer Ellen Hillingsø sine deltagere inden for i sin forunderlige verden.

Hun udfordrer de tanker og overbevisninger mange af os render rundt med. Med en skøn selvironi udfordrer hun vores selvhøjtidelighed og opfordrer til gennemsigtighed – alle vores mangler og utilstrækkeligheder bliver alligevel opdaget. Ellen orker ikke at løbe maraton – hun har ondt i knæet og indrømmer blankt, at hun hellere vil spise kage. Når hun mediterer, kalder hun det hvad det er, nemlig at nappe sig en morfar.
 
I foredraget sender hun den danske offerrolle på livslang pension. Vi er gode nok, som vi er, og hvorvidt vi er underlagt Folkedomstolen eller ej, er noget vi selv beslutter.

Michelle Kristensen

13. oktober 2022, kl 19:00

Læs mere og tilmeld
Mission Sund arbejdsplads

Sunde medarbejdere er samtidig gladere medarbejdere med langt mere overskud, energi og gåpåmod i hverdagen. Sådan lyder sundheds- og ernæringsekspert Michelle Kristensens hovedbudskab i dette top-motiverende og underholdende foredrag, hvor hun bl.a. trækker på sin brede erfaring fra sit sundhedsskabende arbejde hos en lang række danske og internationale arbejdspladser.

Med konkrete eksempler viser hun, hvordan medarbejdere selv med mindre ændringer på vanerne – både i forhold til kost, motion og træning – kan give arbejdsglæden et kæmpe løft. Samtidig er hun heller ikke bleg for at udfordre de dårlige undskyldninger, og hun står gerne på mål for det budskab, at medarbejdere med sundere vaner også er mere effektive, produktive og i sidste ende mere værdiskabende.

Hvis du kunne tænke dig at starte det nye år sundere og komme godt i gang med bedre vaner for din krop, så er dette et foredrag du absolut ikke må undvære.

Henrik Krogh

Dato kommer snart

Dato kommer snark
Kernetrivsel – foredrag om langtidsholdbar arbejdsglæde

Hvad skal der til for at passe godt på dig under og efter en krævende tid? Det spørgsmål får du svar på i Henriks nye lærerige og underholdende foredrag om vejen til langtidsholdbar arbejdsglæde. Erfaringerne fra 12 års fokus på langtidsholdbare mennesker i nogle af verdens hårdeste, farligste og mest stressende jobs viser tydeligt et behov for en særlig viden om tre trivselstilstande: Den stærkeste, den vigtigste og den mest forløsende. Få enkle værktøjer til at bruge den viden i praksis både på jobbet, og når du har fri.  For når din kernetrivsel er høj, så kan hele verden bare komme an. Men når den er lav, bliver du kamptræt, og så kan hele verden vælte bare ved at få en gummiand i panden.

 • Lær to enkle test til at sikre din kernetrivsel
 • Kend faresignalet hvis din kernetrivsel daler
 • Få styr på de tre vigtigste trivselstilstande