Jobopslag

Regionschef/Salgschef Sjælland” 

Mindstep Care er en landsdækkende virksomhed, som udvikler og sælger et Sundheds- og Trivselsprogram til både den offentlige og private sektor. Vores ambitioner er store og i bestræbelserne på at nå vores mål søger vi en erfaren og kompetent Regionschef/Salgschef som kan bidrage til forsat vækst.

 Du er en resultatorienteret og erfaren Regionschef/Salgschef med højt drive og en passion for B2B salg der kan opbygge vores nye afdeling på Sjælland.

Vi har brug for, at du kan levere salgsresultater, så du personligt tjener +1 mio kroner om året.

Det kræver, at du har et højt tempo og er selvdreven. Du er i stand til at motivere dig selv og har en stor arbejdskapacitet. 

Du trives i et travlt salgsmiljø hvor opkald via telefon, fysiske og virtuelle møder er en del af hverdagen. 

Opgaver og ansvar

Du er ansvarlig for hele salgsforløbet, fra første kundekontakt, til håndtering, forhandling, opfølgning og lukning af salg, til kunder i både den private og offentlige sektor (B2B). 

Du skal være i stand til at sætte dig i kundens sted, behovsafdække med kunden og kunne tilpasse præsentationen af vores produkter således at det skaber relevans/interesse.

Yderligere skal du kunne bevare overblikket i forhandlingerne og arbejde med flere kundeemner sideløbende. Vigtigst er det at du formår at lukke kontrakter af høj ordreværdi og er komfortabel med at arbejde efter et personlige omsætningsmål.

  • Opsøgende salg 
  • Erfaring med løsningssalg
  • Være komfortabel med telefon som arbejdsredskab
  • Være i stand til at brænde igennem på kundemøder (fysiske og/eller virtuelle møder)
  • Være i stand til at tilpasse dit salgsbudskab til forskellige målgrupper/brancher og virksomhedsstørrelser
  • Arbejde med CRM-systemer, pipelinestyring mm. 
  • I særdeleshed være i stand til at “close” kontrakter 

Krav og Kvalifikationer

Du trives med månedlige og kvartalsmæssige mål, som skal opnås – og du indfrier dem. Du er som type vedholdende, energisk og selvkørende.

  • Du kan dokumentere gode resultater fra tilsvarende stilling/er og B2B salg 

Start: Hurtigst muligt / efter aftale
Løn: Grundløn + provision + bonus – ”On target earning”: +1 mio
Arbejdstid: Fuldtid – Flex
Beliggenhed: Syd- & Nordsjælland

Deadline

Har du spørgsmål, så kontakt adm. direktør Flemming Rosenkrantz på 21 70 85 86 – eller send din ansøgning allerede i dag til fr@mindstepcare.com. Vi afholder samtaler løbende.

Hvad tilbyder vi? 

Mindstep Care tilbyder gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling i organisationen. Du har mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen og på dine opgaver. For os er det vigtigste din personlighed og de resultater du leverer. Du vil blive en del af et energisk og velfungerende salgsteam på 8 udfarende, skabende og sælgende kollegaer.

Mindstep Care kerneværdier – Troværdig, ambitiøse, målrettede – er vores fundament for de beslutninger vi tager i hverdagen, hvordan vi driver vores forretning og hvordan vi interagerer med vores kollegaer, kunder og samarbejdspartnere. Men de danner også grundlaget for de muligheder som vi giver vores medarbejderne for at kunne udvikle sig, og have succes inden for deres fagområde.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn og andre medarbejderfordele såsom Warrants. Vi tilbyder desuden mulighed for fleksible arbejdstider og forståelse for livet er andet end arbejde.

Mindstep Care er en 4 år gammel virksomhed i rivende udvikling og som oplever stor vækst. Derfor er din rolle vigtig og skal bidrage til vores nuværende og fremtidige succes. Så er du interesseret i at være en del af et hurtigt voksende firma med ambitiøse mål/planer, så er du måske den person vi leder efter.