Kan man virkelig altid være så positiv?

Hvordan er Bubber i virkeligheden? Svaret er, at han er præcis, som han virker. Bubber er bare Bubber. Eneste tilføjelse må være, at han er et væld af sjove historier. Måske flere end man lige regner med. Han elsker at fortælle dem og er temmelig god til det.

Tv-vært, forfatter, instruktør og foredragsholder om livsglæde.

Bubber begyndte sit offentlige liv i diverse børne-tv programmer, og sideløbende med sin tv karriere optræder Bubber også som foredragsholder. Han har aldrig været bange for at afprøve sig selv og udfordre sit talent.

Bubber er kendt i offentligheden som manden, der har bevaret barnets uskyld og nysgerrige åbenhed. Hans smil og stemme er landskendt, og hans ligefremme, lattermilde og ikke mindst uspoleret åbne tilgang til verden nedbryder alle barrierer hos tilskueren.

Bubber har hele sit liv været ordblind, men det har aldrig stoppet ham. Dags dato han har holdt 400+ foredrag. Han har aldrig set det som et nederlag eller som en hindring, Tværtimod. Det har snarere motiveret ham til at arbejde i andre retninger. Hør Bubber fortælle om troen på sig selv, om stædighed og om evnen til navigere i et problemfyldt farvand. Når Bubber holder foredrag er det hudløst ærligt og personligt.

Kom er blive inspireret af hele Danmarks Bubber, når han ryster op i emner som: 

  • Øget arbejdsglæde
  • Flere positive tanker
  • Styrket samarbejdet

Der er garanti for træning til dine lattermuskler.