Mountainbike

Mountainbike med instruktion

Er du til udfordringer og spænding, og har du samtidig lyst til at opleve naturen omkring Aalborg, kan du tage på mountainbiketur på de nyanlagte mountainbikeruter i skovene omkring Aalborg.

Alle turene vil være guidet af uddannede instruktører, så der vil være plads til alle individuelle behov.

Vi følger anlagte ruter i hhv. Hammer Bakker og ved Kongshøj Skov. Se beskrivelser af ruterne herunder. 

Kongshøj

Sværhedsgrad: Normal

Med sine kridtholdige bakker er Kongshøj Skov nær Visse udpeget som det mest robuste terræn, og derfor kan det også holde til, at der på ruten laves ramper og hop, hvis nogen ønsker at udfordre sig på den måde. Begyndere kan også sagtens udfolde sig i Kongshøj i et lavere tempo. Ruten er ca. 7,5 km.

Kongshøj Skov er en forholdsvis ny skov, der ligger på en kridtholdig bakkeø med en fantastisk udsigt til det omkringliggende landskab.

Hammer Bakker

Sværhedsgrad: Normal/Vanskelig

For de knap så øvede anbefales ruten i Hammer Bakker. Ruten har ikke så skarpe kurver og stejle op- og nedkørsler. Men de øvede ryttere vil dog opleve, at hvis man kender ruten og sætter fart på, så byder den faktisk også på udfordringer, fordi kurverne pludselig ikke er helt så nemme. Ruten består af to sløjfer. Den vestlige sløjfe har flere køretekniske udfordringer, mens den østlige er længere, men nemmere. Ruten er ca. 13 km.

Der vil være mulighed for at leje cykler, hvis dette skulle være et behov

Instruktørerne

Søren Mikkelsen: 30 åres erfaring på cykel, cykelmekaniker og uddannet begynder instruktør, samt udvidet instruktion for øvet. Særlig uddannelse i flow og hop

Kaare Johansen: 30 års erfaring på cykel, cykelmekaniker, partner i Aalborg MTB shop. Uddannet begynder og teknik MTB  instruktør.

Pris:

Pris MED Mindstep Care Partneraftale: GRATIS   (virksomhed SKAL oplyses)

Pris UDEN Mindstep Care Partneraftale: 75 kr. inkl. moms.