0
Antal i kurv: 0
Subtotal : 0.00 DKK
Gå til indkøbskurvGå til betaling

Webinar: Når ledelse skaber succes

Lær at skabe succes gennem ledelse og samtid forebygge stress ved både at udfordre og skærme dine medarbejdere.

Tvivl og mistillid spreder sig som en epidemi på arbejdspladserne og blandt ledere. Mange oplever, det er svært at finde den rigtige balance mellem at skubbe på, så vi når vores mål, og at være beskyttende, så vi undgår stressede og udbrændte medarbejdere. Målet i Fire & Shield metoden er at skabe ”best performance”, hvor hver enkelt yder sit bedste uden at brænde ud. Så både virksomheden og medarbejderen har overskud. Det er det vi kalder at skabe succes gennem ledelse.

Denne workshop er en introduktion til Fire & Shield metoden, hvor du får en række praktisk anvendelige værktøj, som kan implementeres med det samme. Vi viser dig, hvordan du ved at foretage små justeringer i din ledelsesstil kan skabe endnu bedre resultater, og samtidig forebygge stress. Metoden giver overskud til at være nysgerrig på mulighederne bag enhver forandring, fordi vi skaber et trygt arbejdsklima. Tryghed opnås ved tydelighed, ærlighed, autencitet og direkte feedback.

Når dagen er omme, har du fået justeret din ledelsesstil, og samtidig har du konkrete forandringer, du kan implementere med det samme.

Hvem er Fire & Shield?

Læs mere her.

Workshoppen gennemføres ved minimum 8 deltagere.

Pris:

Pris MED Mindstep Care Partneraftale: GRATIS   (virksomhed SKAL oplyses)

Pris UDEN Mindstep Care Partneraftale: 975 kr. inkl. moms.

Inkl. kursusmateriale, forplejning og bogen “Fire & Shield – the Essense of Performance”