Når livet bliver FOR FEDT!

Henrik Røde Jensen lever af og for at gøre store og nærmest umulige drømme til virkelighed.

Henrik Røde Jensen er manden der havde en drøm om at invitere Præsident Bill Clinton til Frederikshavn, og via netværk, hårdt arbejde og en stor pose penge lykkedes det i 2006.

Henrik Røde Jensen er også manden der i 10 år har arbejdet for drømmen om at kunne præsentere Præsident Obama i Danmark, den dag han stoppede i Det Hvide Hus.

Drømmen blev for 2 år siden til en fælles drøm med Kolding og 28. september 2018, kunne han så sammen med Kolding præsentere Præsident Obama i Kolding.

Henrik Røde Jensen er også manden der for 6 år siden vejede over 190 kg. og var ved at dø af overvægt, inden drømmen om at tabe sig, blev til mere end en drøm, men en beslutning om en totalt ændret livsstil og livssyn, samt masser af hårdt arbejde i form af daglig fysisk og mental træning, for at kunne leve et sundt liv og være glad hver dag han står op.

Især den mentale forberedelse samt den daglige mentale kamp for at ændre vanetænkning (vanespisning) fra usund til sund levevis tager lang tid og i Henriks tilfælde over 3 år for at den sunde tankegang var en naturlig del af hverdagen

Men hvordan gør han disse umulige drømme til virkelighed?

TID  

Onsdag d. 3. april kl. 19.00  

PRIS

MED Mindstep Care aftale: GRATIS 

UDEN Mindstep Care aftale: 100 kr