Referencer

Henrik Johansen, Direktør

”Vi synes at det er meget alsidigt. Der er både tilbud til den aktive der gerne vil dyrke crossfit, og så er der også noget for dem der bare gerne vil til et fedt fordrag.”

”Sundhed påvirker også sygefravær, og har man en sund krop så har man også en sund sjæl, så vi tror på at det er godt for virksomheden at vores folk tilmelder sig til disse tilbud.”

Vivabolig

Lotte Bang, Direktør

”Det er ikke kun privat at man bruger det, men lige så meget arbejdsmæssigt at man også har interesse. Det bliver der bakket rigtig godt op om.”

”Vi har regnet lidt på det, og i forhold til mange andre tilbud som vi ellers kunne have taget imod, så går det meget pænt op.”

Uni-Way

Claus Madsen, Adm. Direktør

”WellB aftalen gør at vi kan dyrke crossfit, yoga og alle mulige ting. Jeg synes at det er et fantastisk tilbud til vores medarbejdere.”

”Den investering virksomheden laver i den sundhed man kan give sine medarbejdere er meget, meget lille i forhold til det vi kan få ud af det.”

Jesper Schmith, Forstander

“Det fede ved WellB er, at det er meget individuelt hvordan man kan bruge det. Der er workshops, foredrag og de mange forskellige træningsmuligheder.”

“Det koster nogle penge, men per medarbejder koster det ikke ret meget i forhold til hvad vi får ud af det. Der er value for money.”

Britta Jespersgaard, Direktør

“Det er meget vigtigt for mig at det er et frivilligt tilbud til mine medarbejdere og at der ikke er nogen tvang omkring det, men jeg synes signalværdien i at det handler om både det mentale og fysiske er rigtigt, rigtigt vigtig.”

“Vi mærker efter, om vi bruger det og benytter det og om det skaber noget arbejdsglæde og godt arbejdsmiljø og det synes jeg helt sikkert, det har gjort.”

Sussi Hjorth, Vejleder

“Der er rigtigt mange sportsgrene som man normalt ikke kommer til, som man så kommer til igennem WellB.”

“Det betyder rigtigt meget faktisk. Det betyder at virksomheden vælger at investere nogle penge i at vi skal være sunde både fysisk men også psykisk.”

 

Marie-Louise K. Snedvig, Ydelsesrådgiver

”Vi bruger WellB til at lave aktiviteter sammen, så vi kan få et sammenhold i vores team. Vi styrker hinanden og bakker hinanden op omkring også at være aktive i fritiden”

”Alle kan være med til det. Der er noget på alle niveauer og for alle aldre.”