Gå-dig-glad

Det at vandre er en kendt måde, at gå sig ud af sine bekymringer, problemer, stress etc. Når man vandre kan sjælen følge med og sanserne blive berørt. 

På vores ’Gå-dig-glad’ ture får du mulighed for at invitere langsommeligheden ind i hverdagen, og dermed udnytte din evner til at sanse og fordybe dig i alle omgivelsernes lyde, dufte, former og farver. En komplet oplevelse af at være i nuet. 

Og gå kan du gøre det ALLE steder. Det handler om accept af hvor du er. Nogle tager til udlandet for at vandre på de kendte pilgrimsruter, for at få personligt indsigt. Men man kan jo starte herhjemme – alene eller i fællesskab i vores dejlige danske natur. På ’Gå-dig-glad’ med Mindstep er turen en form for mindfulness i sig selv. Vi tager hensyn til hinanden og indretter os i en god gå-rytme. 

Turen vil give din en følelse af tid nok, ro og afslappethed. Er du eller din virksomhed partner i Mindstep Care, kan du på disse ture gratis invitere ægtefælle, børn og/eller venner med.

Sted:

Vandreturene starter forskellige steder i og omkring Aalborg, så vi hele tiden får prøvet nye områder og dermed oplever noget forskelligt. Nogle gange må du påregne at komme frem i bil

Spørgsmål kan rettes til info@mindstepcare.com.