0
Antal i kurv: 0
Subtotal : 0.00 DKK
Gå til indkøbskurvGå til betaling

- Søsyg uden båd og vand

Få fire gode og enkle råd der kan holde langt den værste ‘søsyge’ fra døren.

“Stress! Modeord eller realitet?” Uanset hvad man mener, så påvirkes mange mennesker af stress eller stresslignende symptomer. Årsagen til dette kan være arbejdsrelateret, men ligeså ofte opstår stressfølelsen på grund af faktorer på hjemmefronten.

Vi har alle næsten uden undtagelse haft stress inde på livet i én eller anden form, enten fordi vi selv har været stressede i høj eller lav grad, eller fordi familie eller kolleger har været stressede.

Det er indiskutabelt, at det mest optimale er, hvis man kan opfatte tegn på stress, inden det for alvor går galt. Dette gælder både for én selv, men også for familie, venner og kolleger.

Men hvad kan vi gøre for at forebygge? Og hvad er tegnene på, at noget er ved at gå galt? Hvad skal vi mærke efter hos os selv, hvad skal vi kigge efter hos andre, og hvad kan vi gøre for at hjælpe dem?


Søren Dige fortæller ærligt hvordan lange perioder med stress og depression har påvirket hans eget liv.

 

“SØSYG UDEN BÅD OG VAND”.

Oplev et humoristisk foredrag, med et seriøst indhold, som med garanti vil give alle noget summe over, hvad enten du er smed, administrativ medarbejder eller leder.

I foredraget tager Søren udgangspunkt i hans krydsning af Det Indiske Ocean i sejlbåd. Fordi en flere måneder lang oceankrydsning med udmarvende dage og uger på havet, bølger på størrelse med højhuse og paradisiske øgrupper med fred, ro og hvile – ja, det svarer meget godt til, hvad vi byder os selv i vores stressede hverdag.

Foredraget varighed er ca. 1 ½ time.

Foredraget kan bookes af foreninger og virksomheder.