Styrk din mentale robusthed og nå dine mål

Det her foredrag er for dig som ønsker svar på følgende spørgsmål:

– Hvordan bliver jeg mentalt robust?

– Hvordan kan jeg styrke mig selv og finde tilfredshed i en kompleks hverdag?

– Hvordan kan jeg forbedre chancerne for at nå mine mål?

Som Jægersoldat lærte Lars Møller at håndtere stort mentalt pres og vanskelige udfordringer under operationer på Balkan og i Afghanistan og Irak. 

Lars Møller har ingen akademisk uddannelse, men har sin viden og erfaring fra et liv på kanten af det menneskeligt mulige – og det er de tillærte metoder og tanker, han nu giver videre i bøger og foredrag. Det handler ikke om at kunne klare ALT, men om at kunne klare det man selv har besluttet sig for.

Med udgangspunkt i konkrete oplevelser fra sin tid som jæger lærer han tilhørerne at kigge ind i sig selv og tage ansvaret for egen trivsel, så man opnår en øget mental robusthed og en stærkere selvbevidsthed. Du får et indblik i mentalt arbejde og fokusering, og hvordan man kan arbejde med det.

Lars Møller har i 2018 udgivet bogen “Tænk som en kriger” der indeholder både tankevækkende historier og oplevelser samt opgaver, værktøjer og små redskaber, der skal hjælpe læseren til at arbejde med målsætninger, prioriteringer og problemløsninger. Bogen kan gøre læseren mere selvbevidst, afklaret og handlekraftig.

Lars Møller udgav i 2012 bestselleren “Jæger 200 – med hjertet som indsats” om sin tid som Jægersoldat i 25 år. 

Læs mere om Lars Møller her: http://www.lars-moller.dk/mental-robusthed/

 

Pris:

Pris MED Mindstep Care Partneraftale: GRATIS  

Pris UDEN Mindstep Care Partneraftale: 150 kr  inkl.  moms