Træningsaktiviteter

Aalborg

Uanset om du skal udfordre dig selv eller finde ro i nuet, så kan du finde noget for dig i vores brede vifte af træningsaktiviteter

Aqua - Afspænding & Bevægelse

I varmtvandsbassinet arbejdes der med lette øvelser for hele kroppen. Øvelserne og den efterfølgende udstrækning og afspænding hjælper med at løsne kroppen og øge bevægeligheden. Dette hold er især brugbart for dig med gigt, ryg- og nakkeproblemer, hofte- og knæopererede, overvægtige og mange flere.

Cardio Step

Gå 7200 skridt på en time til festlig og glad 70’er og 80’er musik. Udover den indledende cardio step vil vi fra gang til gang afslutte med f.eks. cirkeltræning, makkerøvelser – og andre sjove indslag á la Ulla. 

Mor & Far I Form

Timen er til dig der har gennemgået den obligatoriske otte ugers lægeundersøgelse.  Tag dit barn med og gå til og fra øvelser efter behov. Fokus vil være på bækkenbunden, opstrammende og stabiliserende øvelser for baller, ryg og mave. Vi vil også lave fedtforbrændende træning, hvor du får sved på panden. Timen afsluttes med udstrækning og afspænding. Vel mødt til en sjov og effektiv træningstime efter fødsel.

Badminton

Badminton er en sjov måde at komme i bedre form på. Det udfordrer ikke kun din udholdenhed, men kan også være med til at forbedre din koordination, balance, og fleksibilitet. Desuden er det en glimrende sport hvis man også bare vil prøve noget nyt med fokus på det sociale.

Squash

Squash er en sjov måde at komme i bedre form på. Det udfordrer ikke kun din udholdenhed, men kan også være med til at forbedre din koordination, balance, og fleksibilitet. I Nørresundby Idrætscenter kan du igennem Mindstep Care booke en squashbane.

Crossdance

Crossdance™ kombinerer flere fitnesselementer i en power-packed time baseret på modulerne  dance, bodytoning, cardio og balance. Modulernes sammensætning er valgt nøje for at du får den helt optimale træning.

Aqua intervaltræning

Aqua intervaltræning er yderst effektiv motion der giver øget styrke og forbedret kondition. Det er en varieret træningsform med både styrke- og intervalpræget træning. Det foregår i både springbassinet der er 3,75 cm dybt samt på det lave vand i 25 meter bassinet. Derudover tager vi også gulvet omkring bassinerne i brug.

CON.EX. - Conscious Exercise

CON.EX. er bevidst træning samt træning af din bevidsthed under træning. Ved at opbygge samarbejdet mellem din krop, dit intellekt og dine sanser, kan du på dette hold blive stærkere både fysisk og mentalt.

CON.EX - Styrke

CON.EX Styrke inkorporerer som ‘CON. EX. – Conscious Exercise’ holdet den samme træningsform, hvor man forener fysisk og mental træning. Målet med dette hold er derfor også at styrke dig fysisk samtidig med at forebygge stress og overbelastning, dog med mere fokus på styrke.

CON.EX. - Basis

Dette er basis-holdet af den populære CON.EX. træningsfilosofi hos Fitness for Life. Princippet er den samme, men er tilegnet nybegynderen, eller hvis man vil prøve CON.EX. af inden man tilmelder sig de øvrige CON.EX. hold der tilbydes.

Crossfit (CF By the Mill)

Crossfit er en varierende træningsform der kan tilpasses til den enkeltes niveau. Uanset alder, køn, skavanker eller tidligere form, så er crossfit en hård men yderst effektiv måde at komme i bedre form på. Den høje intensitet betyder at du kan tabe dig, blive stærkere, og øge din forbræning markant.

Crossfit (CF Dannebrog)

Crossfit WOD (workout of the day) er dagens træningsprogram, som er sammensat af forskellige øvelser. Træningen tilpasses, som sædvanligt med crossfit, den enkelte deltager. Uanset om man er eliteatlet eller pensionist uden nogen tidligere træningshistorik, kan man være med i sit eget tempo.

Crossfit Intro (CF By the Mill)

Dette er introforløbet hvis man vil deltage i Crossfitholdene i Crossfit by the Mill. Man skal deltage på introforløbet 3 gange før man kan tilmelde sig de vanlige hold.

Svømning og Saunagus

Svømning er en glimrende form for motion for folk i alle aldre og på alle niveauer. Dens mange fordele spænder helt fra fysisk træning af hele kroppen til reducering af stress og øgelse af velvære. Dette kan du kombinere med en omgang saunagus, hvor du får mulighed for at få gavn af de æteriske olier sammen med saunaens afslappende effekt.

Yoga Strength Workout

An intensive class based on vinyasa yoga to give you a full-body workout. You will also exercise your flexibility while staying on the yoga mat. Prepare to get a sore core and sweat a lot while getting in shape.

The class is in English.

Yoga - Fredagshot

Denne klasse er for dig, som har lyst eller behov for at arbejde med lange, blide stræk, der vil gøre det bedste for din krop og dit sind. Du oplever en nænsom Yoga med fordybelse, nærvær og ro

Body Bike

Bodybike er for dig, der gerne vil forbrænde en masse kalorier, forbedre din kondition og have det sjovt samtidig. Medbring din smartphone og hent bodybike smart app’en. Så er du klar til at køre på de nye cykler.

Bodytoning

På denne time træner vi alle de store muskelgrupper igennem. Der bliver valgt øvelser, som giver dig den mest effektive og brugbare træning, og på sigt er Bodytoning med til at forme og tone din krop. Vi starter altid med en god opvarmning, efterfulgt af træningsøvelser for ben, baller, mave, ryg, arme m.m. På timen bruger vi forskellige redskaber som vægte og elastikker, og hver time afsluttes med en god udstrækning.

Fysio-Pilates

Fysio-Pilates omfatter en række stabilitets- og styrkeøvelser, der har til formål at styrke dine muskler og gøre dem udholdende og spændstige. Fysio-Pilates træner hele kroppen, men der er primær fokus på optimal træning af muskulaturen, der støtter rygsøjlen og styrker din balance samt koordinationsevne.

Yoga Therapy for Stress Relief

ENGLISH CLASS

If you feel stressed, overwhelmed, or on edge, this is a great class for you! Yoga therapy is focusing on breathing exercices and guided meditations to provide deep relaxation, and a renewed sense of wellbeing and connection.

Morgen yoga hos Pilates Aalborg

Dette hold er for dig der har lyst til at arbejde med alverdens Yoga systemer og allerede har erfaring med stillinger fra andre yogahold. Det er for dig der kan indtage planken og tåler belastning på håndled og skuldre. Kom godt i gang med dagen med morgenyoga

Aqua Fit

Aqua Fit er skånsom men effektiv træning på dybt vand. Det er skånsomt for led og muskler, da kroppen kun belastet med 10-25% sammenlignet med på landjorden. Det kan derfor bruges til optræning af idrætsskader, rygproblemer, men er også egnet til gravide eller overvægtige.

Mountainbike

Er du nybegynder på mountainbike, så tag med os ud og oplev naturen på de nyanlagte mountainbikeruter i Kongshøj skov lige udenfor Aalborg. Vi følger anlagte ruter i Kongshøj Skov.  Alle turene vil være guidet af uddannede instruktører, og tilrettelagt efter begyndere. Er det første gang du prøver mountainbike og har du ikke cykel og hjelm kan begge dele lejes hos os.

Pilates I

Dette hold er perfekt til alle niveauer. Uanset om du har lyst til at arbejde med teknik, styrke, bevægelighed, balance og muskeltiming, har skavanker, som kræver ekstra bevågenhed, eller måske er en rutineret Pilates udøver som ønsker en nænsom og rolig time, hvor du kan udfolde dig yderligere, så er dette hold noget for dig. Holdet egner sig også for gravide.

Vandaerobic

Aerobic i vand minder om aerobic på land, blot i langsommere tempo så alle kan være med. Pga. vandmodstanden er det en mindst ligeså effektiv motionsform som almindelig aerobic.  Vandets opdrift gør, at man minimerer risikoen for skader på kroppens led, hvilket gør at personer, der har vanskeligt ved at træne på land kan få et effektivt udbytte af vandaerobic. 

Svømning og Vandaerobic

Svømning er en glimrende form for motion for folk i alle aldre og på alle niveauer. Dens mange fordele spænder helt fra fysisk træning af hele kroppen til reducering af stress og øgelse af velvære. Svømningen kan du kombinere med vandaerobic, som også er en yderst effektiv form for motion. Aerobic i vand minder om aerobic på land, blot i langsommere tempo så alle kan være med.

Delledans

Delledans er en sjov og effektiv måde at få 7200 skridt på skridttælleren. Ovenikøbet gør det dig i godt humør! Alle kan deltage da det er nemt, og koreografien er enkel.

Booster

Booster er en 3 i 1 træning, der kombinerer styrke, toning og interval. En fantastisk grundtræning der giver kroppen styrke til at udvikle dansen yderligere. Booster danses med håndvægte, og der lægges stor vægt på at udføre øvelserne anatomisk korrekt så man får optimalt udbytte.

Dans dig fri og lækker

Energisk fitness dans. En time med flere stilarter, hvor vi arbejder med mange små koreografier. Vi sikrer at teknikkerne i dansen er en del af timen, så dansen ikke kun giver sved på panden, men også udfordrer kroppens styrker og koordinationen.

Trinene vil være genkendelige og nemme at følge og bygges op over timen. Ren danseglæde og godt humør.

Yoga for stive kroppe

Yoga for stive kroppe – For alle niveauer

Drømmer du også om at nå dine egne fødder? Timen er for os som er ‘lidt stive i det’ og som trænger til mere fleksibilitet og bevægelighed. Så arbejder din krop mere optimal i alle andre idrætter. Timen er for alle

Pilates for en stærk ryg

Holdet er til dig, der ønsker at gøre din ryg stærkere og slippe for rygsmerter i hverdagen.

Træningen består af tilpassede funktionelle øvelser med egen kropsvægt samt øvelser med bolde, elastik og vægte.

SH'BAM for dejlige damer

Med simple dansetrin er SH’BAM den perfekte måde at lukke din indre stjerne ud, samtidigt med at du kommer i form – også selvom du ikke er født på et dansegulv.

Sat sammen med et soundtrack af populære tophits, dancemix fra verdens hotteste natklubber, remix af velkendte klassikere og moderne latinske rytmer, er SH’BAM den ultimative sjove og sociale vej til træning.

Cirkelpower

Cirkel power er en effektiv træning kombineret af konditionstræning og styrketræning af alle kroppens store muskelgrupper.

Træningen foregår med egen kropsvægt og frie vægte. Ud over at styrke dine muskler forbedrer du derfor også din balance og koordination. Instruktøren motiverer og udfordrer deltagerne igennem timen samt hjælper med at finde den rette sværhedsgrad for netop dig i hver øvelse.

All Woman

Timen for dig, der gerne vil lære at bevæge dig som kvinde og nyde dansen. En time hvor vi får bragt teknikkerne og styrken ind i dansen. Vi varmer op med at styrke core og ben, samt fokuserer på holdning. Vi vil indimellem bruge en stol og en bodybar.

Der vil blive arbejdet med koreografi og udtryk i dansen. Du vælger selv om du vil danse i sneaks eller på hæle.

Fyraftensyoga for ryg og skuldre

Programmet til fyraftensyoga består af en række øvelser, der bl.a. får gang i kroppen og modvirker uheldige arbejdsstillinger. Der vil være ekstra fokus på skuldre, nakke og ryg. Lektionen er velegnet, hvis du vil have kroppen arbejdet igennem efter arbejdsdagen og hovedet til at slippe dagens opgaver.

Yin Yoga for stræk, ro og velvære

I yin yogaen er der fokus på blot ”at være” i stedet for ”at gøre”, og yogamåtten er et fantastisk sted at lære sig selv, sin krop og sindets mekanismer at kende. På yogamåtten er der mulighed for at give slip på stress, jag og forventningspres for en stund, få styr på vejrtrækningen, få smidiggjort både krop og sind og finde roen i sig selv.

Hatha Yoga i roligt tempo

Denne lektion starter stille og blidt med fokus på åndedrættet samt opvarmning af rygsøjlen og resten af kroppen. Yoga handler om at forene og skabe harmoni mellem krop, sind og bevidsthed. Derfor vil vi via fysiske øvelser og åndedrætsteknikker udfordre kroppens balance, styrke og smidighed, mens vi foretager en indre rejse, fordyber os i yogaen og mærker efter, hvordan sindet oplever det hele. Du kan bl.a. bruge yogaen til at styrke din fysik og udvide din kropsbevidsthed, generere ny energi, øge din koncentrationsevne samt finde ro i krop og sind. Medbring selv en yogamåtte, et lille håndklæde til at lægge over yogapøllen og et tæppe.

Fitness Dans

En fantastisk kombination af fitness og dans, hvor vi danser til masser af god og blandet musik lige fra festlige rock’n’roll hits til hotte latin rytmer. Koreografierne er enkle og varierer i tempo. Målet med timen er at ha’ det sjovt, mens vi får sved på panden og pulsen op. Det kræver ingen danse erfaring, og alle kan være med. Du forlader timen med godt humør og masser af ny energi.

Flow Yoga hos Aalborg Yogastudio

Kom godt i gang med din lørdag med 75 minutter, hvor du vil blive guidet igennem sammenhængende yogastillinger, der vil give dig sved på panden, øge din styrke og din fleksibilitet. Der vil også være fokus på det rolige tempo og åndedrætsøvelser, som giver dig følelsen af at være i et med dig selv. Det som yoga kan! Du kan forvente at gå tilpas, afslappet og styrket fra timen.

Yin Yoga hos DGI Huset Nordkraft

Vi starter med en langsom opvarmning før vi går ned i de dybe Yin stillinger. Yin yoga er en meget rolig form for yoga, hvor vi holder stillingerne 3-4 minutter og bruger åndedraget til at komme dybere ned i stillingerne. Det særlige ved Yin Yoga er, at det rammer bindevævet gennem de dybe, rolige stræk, hvilket giver en efterfølgende følelse af velvære.

flow yoga

Flow Yoga hos DGI Huset Nordkraft

ENGLISH CLASS

Yoga Flows incorporate and connect a wide variety of Yoga asanas, synchronizing breath and dynamic movements. It melts away stress and creates space to restore, strengthen, lengthen and realign our bodies and hearts.

FredagsZen - Blide flows og rolige stræk

Holdet er for dig, der elsker de blidere yogaformer, men også ønsker at bevæge dig i flows, der giver varme i kroppen. Vi kombinerer de rolige yin-yoga stræk, der er kendt for at blødgøre bindevævet og i det hele taget være sundt for flere organer, med blide flows, der sætter gang i blodomløbet og skaber forbindelse imellem krop og åndedræt. Vi afrunder med dejlig afspænding.

HUSK altid et håndklæde til din træning!
ALWAYS bring a towel to class!

Blid morgen Yoga

Vække krop og sind dybt indefra med nærvær og fokus på hele vores værende

HUSK altid et håndklæde til din træning!
ALWAYS bring a towel to class!

Blid fredags flow morgen Yoga

Yoga Flow synkroniserer åndedræt og dynamiske bevægelser. Det smelter stress væk og skaber plads til at genoprette, styrke, forlænge og justere vores kroppe og hjerter.

Hvis du ønsker at bruge et tæppe, er du velkommen til at medbringe dit eget.

HUSK altid et håndklæde til din træning!
ALWAYS bring a towel to class!

Blid Yoga med afspænding for alle aldre

Dette hold fokuserer på blide og rolige stræk, og er for dig, der ønsker mere yoga i dagligdagen, men ikke har mobilitet, lyst eller behov for dynamiske bevægelser. Her sætter vi tempoet ned og dyrker i højere grad at smidiggøre kroppen blidt, samt guide åndedrættet og afspænde kroppen, så du oplever den livgivende sammenhæng imellem krop, sind og åndedræt.

HUSK altid et håndklæde til din træning!
ALWAYS bring a towel to class!