Træningsaktiviteter

i Frederikshavn

Uanset om du skal udfordre dig selv eller finde ro i nuet, så kan du finde noget for dig i vores brede vifte af træningsaktiviteter

Crossfit - WOD

Hos Crossfit Frederikshavn tilbyder vi både WODs, Endurance, og FGB hold der alle har sved- og ‘bliv stærkere og i bedre form’ garanti.

Crossfit - Endurance

Endurance er en time med fokus på udholdenhed på løb, ski erg, romaskine,  assualtbike. Holdet er for alle uanset niveau. Du skal altså ikke være Usain Bolt for at deltage på dette hold.

Crossfit - FGB

FGB står for Fight Gone Bad og er CrossFits svar på cirkeltræning eller HIIT (høj intensiv interval træning).

Dette er holdet, hvor du kan slå hjernen fra og give max gas. Træningen foregår i intervaller, hvilket sikrer at der kan arbejdes med høj intensitet. Det er fed træning i højt tempo, hvor alle kan være med.

MBL

MBL står for ‘Mave/Balle/Lår’ og er et hold hvor vi først får pulsen op, for derefter at træne hele kroppen med få redskaber.

Tabata

Tabata er stationstræning med egen kropsvægt, kettlebells, wallballs, vægte eller hvad instruktøren lige finder på. Øvelserne gennemgåes og så trænes der ca. 35 min. i forskellige tidsintervaller.

Zumba

Zumba er en fitness-dans hvor der er lige så meget fokus på at trække i smilebåndet som der er på at komme i bedre form. Alle kan være med, da der ikke sættes en streng koreografi.

Yoga

Heidi Kure Jakobsen er instruktør på vores yogahold, og er uddannet Hatha og Kundalini yogainstruktør og mikser de to i hendes timer.

Boksetræning

Boksetræning er en blanding af puls og styrke. Der øves slåteknikker, der sjippes, der løbes og der hoppes. Som Hosea siger “hvis du ikke er hurtig, får du en på hovedet”. Sjov træning hvor man kan komme af med aggressionerne.

Crossgym

Crossgym er den hårde time. Her kommer både puls og styrke på prøve. Der arbejdes med vægtskiver, wallballs, kettlebells og egenkropsvægt. Der sluttes af med en god udstrækning.

Styrke og Svedetimen

Eva er instruktør på disse formiddagshold, hvor du får pulsen op for bagefter at komme hele kroppen igennem med styrke og til slut en god udstrækning. Der drikkes kaffe sammen bagefter.

På svedetimen er der ekstra pulstræning. 

Body Bike

Body Bike er en sport for alle – uanset om du har flere års erfaring eller om det er første gang du sætter dig på en spinning-cykel. Cyklernes indstilling og belastning reguleres så det passer til netop dig, hvorfor alle kan være med og du selv er herre over, hvor udfordrende din Body Bike-træning skal være.