Træningsaktiviteter

Frederikshavn

Uanset om du skal udfordre dig selv eller finde ro i nuet, så kan du finde noget for dig i vores brede vifte af træningsaktiviteter

Crossfit (CF Frederikshavn)

Hos Crossfit Frederikshavn tilbyder vi både WODs, Endurance, og FGB hold der alle har sved- og ‘bliv stærkere og i bedre form’ garanti.

MBL

MBL står for ‘Mave/Balle/Lår’ og er et hold hvor vi først får pulsen op, for derefter at træne hele kroppen med få redskaber.

Tabata

Tabata er stationstræning med egen kropsvægt, kettlebells, wallballs, vægte eller hvad instruktøren lige finder på. Øvelserne gennemgåes og så trænes der ca. 35 min. i forskellige tidsintervaller.

Zumba

Zumba er en fitness-dans hvor der er lige så meget fokus på at trække i smilebåndet som der er på at komme i bedre form. Alle kan være med, da der ikke sættes en streng koreografi.

Yoga

Heidi Kure Jakobsen er instruktør på vores yogahold, og er uddannet Hatha og Kundalini yogainstruktør og mikser de to i hendes timer.

BOKSNING

Boksetræning er en blanding af puls og styrke. Der øves slåteknikker, der sjippes, der løbes og der hoppes. Som Hosea siger “hvis du ikke er hurtig, får du en på hovedet”. Sjov træning hvor man kan komme af med aggressionerne.

Crossgym

Crossgym er den hårde time. Her kommer både puls og styrke på prøve. Der arbejdes med vægtskiver, wallballs, kettlebells og egenkropsvægt. Der sluttes af med en god udstrækning.

Styrke og Svedetimen

Eva er instruktør på disse formiddagshold, hvor du får pulsen op for bagefter at komme hele kroppen igennem med styrke og til slut en god udstrækning. Der drikkes kaffe sammen bagefter.

På svedetimen er der ekstra pulstræning. 

WOD

WOD (workout of the day) er ca. 45 minutters træning med højt tempo. Der trænes med egen kropsvægt, kettlebell, vægtskiver, håndvægte m.m.

Man træner i sit eget tempo og alle kan være med.

BodyCombat

BodyCombat er høj intensitetstræning med inspiration fra boksning, karate, Taekwondo og Tai Chi.
Slag og spark som udføres i takt til musikken.

En time med fuld fart, højt musik og masser af sved.

BodyFlow

BodyFlow er en kombination af Yoga, Pilates og Tai Chi, hvor alle kan være med. Der arbejdes med smidighed og holdning igennem en række koreograferede bevægelser og stræk. Der arbejdes også en del med core.

Timen foregår i et flow med behageligt musik, så man også får beroliget sit sind.