Træningsaktiviteter

Uanset om du skal udfordre dig selv eller finde ro i nuet, så kan du finde noget for dig i vores brede vifte af træningsaktiviteter

Aqua - Afspænding & Bevægelse

I varmtvandsbassinet arbejdes der med lette øvelser for hele kroppen. Øvelserne og den efterfølgende udstrækning og afspænding hjælper med at løsne kroppen og øge bevægeligheden. Dette hold er især brugbart for dig med gigt, ryg- og nakkeproblemer, hofte- og knæopererede, overvægtige og mange flere.

Yoga med fokus på ryg

Rygsmerter er blevet en folkesygdom. I denne yoga klasse laver vi øvelser som styrker og løsner op omkring ryg, lænd og skuldre. Også egnet for gravide. Træningen differentieres for den enkelte.

Mor & Far I Form

Timen er til dig der har gennemgået den obligatoriske otte ugers lægeundersøgelse.  Tag dit barn med og gå til og fra øvelser efter behov. Fokus vil være på bækkenbunden, opstrammende og stabiliserende øvelser for baller, ryg og mave. Vi vil også lave fedtforbrændende træning, hvor du får sved på panden. Timen afsluttes med udstrækning og afspænding. Vel mødt til en sjov og effektiv træningstime efter fødsel.

Badminton

Badminton er en sjov måde at komme i bedre form på. Det udfordrer ikke kun din udholdenhed, men kan også være med til at forbedre din koordination, balance, og fleksibilitet. Desuden er det en glimrende sport hvis man også bare vil prøve noget nyt med fokus på det sociale.

Blid Yoga

Blid Yoga kan hjælpe dig med dagligdagens stress. Et hold i hyggelige lokaler, hvis du trænger til at få hverdagens puls lidt ned, og finde ro i nuet gennem yoga. Her er fokus på at komme ned i gear og slappe af.

Hot Yoga Flow

Dette hold er for dig der har lyst til at arbejde med alverdens Yoga systemer og allerede har erfaring med stillinger fra andre yogahold. Det er for dig der kan indtage planken og tåler belastning på håndled og skuldre.

Squash

Squash er en sjov måde at komme i bedre form på. Det udfordrer ikke kun din udholdenhed, men kan også være med til at forbedre din koordination, balance, og fleksibilitet. I Nørresundby Idrætscenter kan du igennem Mindstep Care booke en squashbane.

Crossdance

Crossdance™ kombinerer flere fitnesselementer i en power-packed time baseret på modulerne  dance, bodytoning, cardio og balance. Modulernes sammensætning er valgt nøje for at du får den helt optimale træning.

CON.EX - Styrke

CON.EX Styrke inkorporerer som ‘CON. EX. – Conscious Exercise’ holdet den samme træningsform, hvor man forener fysisk og mental træning. Målet med dette hold er derfor også at styrke dig fysisk samtidig med at forebygge stress og overbelastning, dog med mere fokus på styrke.

CON.EX. - Concious Exercise

CON.EX er en helt ny træningsfilosofi, som bygger på at skabe et samarbejde mellem dig og din krop og imellem dit intellekt og dine sanser. Målet med denne nye træningsform er at blive fri af nedbrydende stress og overbelastning samtidig med at du får dyrket din motion, så du opnår bedre trivsel igennem både fysisk og mental træning.

Crossfit (CF By the Mill)

Crossfit er en varierende træningsform der kan tilpasses til den enkeltes niveau. Uanset alder, køn, skavanker eller tidligere form, så er crossfit en hård men yderst effektiv måde at komme i bedre form på. Den høje intensitet betyder at du kan tabe dig, blive stærkere, og øge din forbræning markant.

Crossfit (CF Dannebrog)

Crossfit WOD (workout of the day) er dagens træningsprogram, som er sammensat af forskellige øvelser. Træningen tilpasses, som sædvanligt med crossfit, den enkelte deltager. Uanset om man er eliteatlet eller pensionist uden nogen tidligere træningshistorik, kan man være med i sit eget tempo.

Crossfit Intro (CF By the Mill)

Dette er introforløbet hvis man vil deltage i Crossfitholdene i Crossfit by the Mill. Man skal deltage på introforløbet 3 gange før man kan tilmelde sig de vanlige hold.

Svømning og Saunagus

Svømning er en glimrende form for motion for folk i alle aldre og på alle niveauer. Dens mange fordele spænder helt fra fysisk træning af hele kroppen til reducering af stress og øgelse af velvære. Dette kan du kombinere med en omgang saunagus, hvor du får mulighed for at få gavn af de æteriske olier sammen med saunaens afslappende effekt.

Meditation

Meditation handler i alt sin enkelhed om at fokusere din opmærksomhed på noget bestemt. Det kræver ingen forudgående forståelse, men det kræver øvelse. Når du mediterer, får du styr på dine tanker og ro indeni, udvikler din evne til at koncentrere dig og være til stede i nuet. Du tager det med dig i din dagligdag, til at skabe ro, overblik og bedre effektivitet.

Gå-dig-glad

På vores egne ‘Gå-dig-glad’ ture får du mulighed for at invitere langsommeligheden ind i hverdagen, og dermed udnytte din evner til at sanse og fordybe dig i alle omgivelsernes lyde, dufte, former og farver. En komplet oplevelse af at være i nuet. 

Hot Yin Yoga

Denne klasse er for dig, som har lyst eller behov for at arbejde med lange, blide stræk, der vil gøre det bedste for din krop og dit sind. Du oplever en nænsom Yoga med fordybelse, nærvær og ro

Body Bike

Bodybike er for dig, der gerne vil forbrænde en masse kalorier, forbedre din kondition og have det sjovt samtidig. Medbring din smartphone og hent bodybike smart app’en. Så er du klar til at køre på de nye cykler.

Dance and be Happy

Dance and be Happy er en time fuld af danseglæde og energi. Der kommer gang i fødderne og pulsen stiger, når du danser dig igennem timen, alt imens forskellige trin gradvis sammensættes i en række små koreografier.

Løb for begyndere

Løb er for mange et mentalt pusterum fra en travl hverdag og kan i den forbindelse virke enormt afstressende. Du kan få clearet tankerne, uden nogen forstyrrer dig, og du har noget tid helt for dig selv. Den gode kropsfornemmelse og energien, der frigøres af en løbetur, smitter positivt af på de efterfølgende timer. Hos Mindstep Care tilbyder vi løbehold for begyndere. 

Express Yoga

45 minutters yoga designet til at øge strøm af blod og ilt gennem kroppen. Målet er at varme rygsøjlen, åbne de vigtigste ledsystemer i kroppen, og strække stivheden samt sindet. Du vil uden tvivl forlade dette hold positivt og forberedt til en fantastisk dag!

Morgenyoga

Dette hold er for dig der har lyst til at arbejde med alverdens Yoga systemer og allerede har erfaring med stillinger fra andre yogahold. Det er for dig der kan indtage planken og tåler belastning på håndled og skuldre. Kom godt i gang med dagen med morgenyoga

Aqua Fit

Aqua Fit er skånsom men effektiv træning på dybt vand. Det er skånsomt for led og muskler, da kroppen kun belastet med 10-25% sammenlignet med på landjorden. Det kan derfor bruges til optræning af idrætsskader, rygproblemer, men er også egnet til gravide eller overvægtige.

Mountainbike

Er du nybegynder på mountainbike, så tag med os ud og oplev naturen på de nyanlagte mountainbikeruter i Kongshøj skov lige udenfor Aalborg. Vi følger anlagte ruter i Kongshøj Skov.  Alle turene vil være guidet af uddannede instruktører, og tilrettelagt efter begyndere. Er det første gang du prøver mountainbike og har du ikke cykel og hjelm kan begge dele lejes hos os.

Pilates I

Dette hold er perfekt til alle niveauer. Uanset om du har lyst til at arbejde med teknik, styrke, bevægelighed, balance og muskeltiming, har skavanker, som kræver ekstra bevågenhed, eller måske er en rutineret Pilates udøver som ønsker en nænsom og rolig time, hvor du kan udfolde dig yderligere, så er dette hold noget for dig. Holdet egner sig også for gravide.

Pilates II

Pilates II – er for dig der har erfaring fra Pilates I holdet. Derfor skal du helst være i stand til at indtage planken, kunne tåle belastning på håndled og skuldre, være i stand til at balancere på et ben, og have god erfaring med de basale øvelser fra Pilates I.

Les Mills RPM Bikehold

Spinning RPM™ er en cykelbaseret intervaltræning, hvor vi kører i takt til inspirerende og motiverende musik. En RPM time er 45 min. hvor du kan forbrænde helt op til 600 kalorier, og pga. den høje intervalbaserede intensitet er RPM en hurtig vej til at komme i form. Du lærer hurtigt den grundlæggende teknik, hvor vi kører både siddende og stående i forskelligt tempo.

Delledans

Delledans er en sjov og effektiv måde at få 7200 skridt på skridttælleren. Ovenikøbet gør det dig i godt humør! Alle kan deltage da det er nemt, og koreografien er enkel.

Svømning og Vandaerobic

Svømning er en glimrende form for motion for folk i alle aldre og på alle niveauer. Dens mange fordele spænder helt fra fysisk træning af hele kroppen til reducering af stress og øgelse af velvære. Svømningen kan du kombinere med vandaerobic, som også er en yderst effektiv form for motion. Aerobic i vand minder om aerobic på land, blot i langsommere tempo så alle kan være med.

Vandaerobic

Aerobic i vand minder om aerobic på land, blot i langsommere tempo så alle kan være med. Pga. vandmodstanden er det en mindst ligeså effektiv motionsform som almindelig aerobic.  Vandets opdrift gør, at man minimerer risikoen for skader på kroppens led, hvilket gør at personer, der har vanskeligt ved at træne på land kan få et effektivt udbytte af vandaerobic. 

Aqua Cross Training

Aqua Cross Training er yderst effektiv motion der giver øget styrke og forbedret kondition. Det er en varieret traæningsform med både styrke- og intervalpræget træning. Det foregår i både springbassinet der er 3,75 cm dybt samt på det lave vand i 25 meter bassinet. Derudover tager vi også gulvet omkring bassinerne i brug.

CON.EX. - Outdoor

CON.EX. er bevidst træning samt træning af din bevidsthed under træning. Ved at opbygge samarbejdet mellem din krop, dit intellekt og dine sanser, kan du på dette hold blive stærkere både fysisk og mentalt. I denne variation af CON.EX.-serien er træningen flyttet udendørs.