Træningsaktiviteter

Espergærde

Uanset om du skal udfordre dig selv eller finde ro i nuet, så kan du finde noget for dig i vores brede vifte af træningsaktiviteter

Yoga

Yoga er for dig der ønsker at forbedre din smidighed, kropsbevidsthed, balance og styrke på flere plan. En træningsform i sig selv, og samtidig et understøttende supplement til den øvrige træning til en sundere, bedre og mere bevægelig krop.

WOD

WOD skifter fra dag til dag og man vil aldrig kende dagens WOD før på selve dagen. Vores funktionelle træning er ligesom et kæmpe mosaik med hundredevis af øvelser hvor instruktøren så hver gang vælger 4-5 øvelser der skal arbejdes med til dagens WOD. Du skal bare være klar til at give den max gas.

Fit Boksning

Fit Boksning består af øvelser hentet fra boksning. Det tæller bl.a. sjipning, løb og hop samt øvelser med boksehandsker og slag. Vi slår dog aldrig på hinanden men på sandsække og plethandsker. Du vil uden tvivl blive udfordret på den helt rigtige måde 🙂

MOBILITY

Elsker du funktionel træning, men synes du bliver lidt stiv i skroget af den tunge træning? Så er Mobility noget for dig: Mobilty gør dig bedre til at dyrke funktionel træning. Du vil opnå en større forståelse og bevidsthed om din krops potentiale, udfordre og udforske din bevægelighed og efterhånden opleve større bevægelsesfrihed!