Træningsaktiviteter

Faxe

Uanset om du skal udfordre dig selv eller finde ro i nuet, så kan du finde noget for dig i vores brede vifte af træningsaktiviteter

Zumba

Zumba® er dans for alle, som elsker god musik og latinamerikanske rytmer. Det er sjov og effektiv træning tilsat fitness øvelser og forskellige trin fra fx salsa, reggaeton, cumbia, merengue, tango mm.

Pump BODYPUMP® - LESMILLS

BODYPUMP® er styrketræning, som udfordrer dig og gør dig stærk i takt til fed musik. Timen er perfekt til både kvinder og mænd, der ønsker at træne hele kroppen på bare en time. BODYPUMP™ er en simpel, men yderst effektiv time, som giver mærkbare resultater.

  • Opbygger styrke og udholdenhed i alle store muskelgrupper
  • Øger forbrændingen
  • Giver markeret muskulatur

Timen henvender sig til alle.  Medbring egen måtte, håndklæde og væske.  Les Mills timer er for-koreograferede og ens på verdensplan. Koreografien ændres hver 3. måned.

 

Raw fit

RawFit er en blanding af styrke og pulstræning. Træningen køres som cirkeltræning med forskellige stationer og øvelser, i forskellige tidsintervaller. Træningen er derfor super effektiv og kan nemt tilpasses alle niveauer.

Core

Det perfekte 30 min. program til at få veltrænede mave- og rygmuskler.

Styrke

Kom og få styrket hele kroppen på en fed og svedig måde. 🙂

Fittball

Vil du styrke din core og balance, samtidig få høj puls på en sjov og effektiv måde, så er det Fitball du skal prøve.

Body flow

BodyFlow er en perfekt kombination af
Yoga, Tai Chi og Pilates, som giver dig fokus og ro. Du træner styrke og smidighed til skøn, blid musik.

DET GØR BODYFLOW FOR DIN KROP:
Styrker dine mave- og rygmuskler.
Gør hele kroppen stærkere og mere smidig.
Forbedrer din bevægelighed og balance.
Reducerer stress og spændinger.

Fitness karate

Karate er en japansk kampform og betyder “tom hånd”. Det vil sige kunsten, at kunne forsvare sig uden våben. Karate er en god måde at træne sin krop på, da man bruger hele kroppen. Når man træner karate styrker man sin koncentrations- og koordinationsevne, og man forbedrer sin kondition.