Træningsaktiviteter

Fredensborg

Uanset om du skal udfordre dig selv eller finde ro i nuet, så kan du finde noget for dig i vores brede vifte af træningsaktiviteter

Hammerbox Crossfit

Hammerbox træning er en ny og unik gruppetræning oplevelse, som vil presse dig til det yderste. Her træner man i en mindre gruppe af 12 personer, hvor man træner på 3 forskellige stationer, der styrker alle dine muskelgrupper under en træning.

Cirkeltræning

Søger du efter at inkorporere en ny og effektiv træning i din hverdag? Så er cirkeltræning din ideelle træningspartner. Med cirkeltræning får du nemlig muligheden for at træne effektivt på kort tid, med øvelser der både øger din styrke og kondition. 

Dynamisk mobilitets yoga

Dette morgenhold kickstarter din dag med et dynamisk mobiliserende yogaprogram, som giver masser af varme, bevægelighed og velvære i kroppe. De sidste 15 minutter anvendes til åndedrætsøvelser og/eller en guidet meditation, som giver dig ro og balance i sindet. Du får en behagelig følelse i krop og sind, så du kan gå ud og møde verden på en mindful måde. Alle kan være med.

Blid yoga

Dette morgenhold kickstarter din dag med et dynamisk mobiliserende yogaprogram, som giver masser af varme, bevægelighed og velvære i kroppe. De sidste 15 minutter anvendes til åndedrætsøvelser og/eller en guidet meditation, som giver dig ro og balance i sindet. Du får en behagelig følelse i krop og sind, så du kan gå ud og møde verden på en mindful måde. Alle kan være med.

Yin Yoga

På vores Yin Yoga hold handler det om afspænding, grounding og at strække dit bindevæv, så du får en mere fleksibel krop. Yin Yogaen har, som navnet angiver, en mere feminin tilgang til Yoga båret af vores yin energi, hvor stillingerne påvirker dine meridianbaner, energiflowet i kroppen og organerne. Du befinder dig normalt i 3-5 minutter i en yogastilling, hvilket kan synes som lang tid, men når først du vender dig til det, føles det vidunderligt at få lov at give slip og at have god tid til det.

Qi Gong

Qi betyder energi eller livskraft. Gong betyder at kultivere eller bevæge. Qi Gong er meditation i bevægelse. Du udfører enkle, bløde og naturlige bevægelser i et langsomt meditativt tempo, hvor du samtidig integrerer åndedræt, koncentration og bevægelse. Bevægelserne er så rolige og nænsomme, at alle kan være med, og hvis du har skavanker, kan øvelserne justeres, så de passer til dig. Denne bevægelsesform er ligeledes formidabel til genoptræning.

Groove dans

Et dansekoncept uden fancy koreografi, blot simpel bevægelse gjort på din måde, med din stil på en måde, der føles rigtigt i DIN krop. Groove er en danseklasse, hvor du lærer enkel og let koreografi fra en række forskellige stilarter som: Hip Hop, Urban, House, Jazz, Bollywood, Latin, Afrika, Contemporary, Swing, Disco og mange flere… Groove er en helt fantastisk træningsform, der ved brug af simple dansetrin, træner ALLE kroppens muskelgrupper, giver høj puls, muskeltræning, smidighed og balance. Groove udvikler også din kreativitet!

Herre yoga

Hårdt fysisk arbejde eller sportslig aktivitet, har ofte en tendens til at gøre muskelgrupper korte og stive. Her er yogaen et perfekt supplement til at blødgøre kroppen samt øge bevidstheden om gode og sunde bevægelsesmønstre. Yoga har potentiale til både at styrke din krop og gøre den mere smidig og til at lindre smerter. Vi vil arbejde både med varmende kraftfulde serier og mere statiske dybe stræk og arbejder alle kroppens muskler og led igennem. Vi slutter altid med en dyb afspænding. Det er ikke en forudsætning, at du har prøvet yoga før. Alle kan være med.

FLOW YOGA

Filosofien bag Flow handler om, at alting er midlertidig, og evigt foranderligt. Din krop forberedes i et roligt tempo på dit flow, hvor klassiske yogastillinger kædes sammen, og du bevæger dig i de forskellige stillinger på din yogamåtte i takt med din vejrtrækning. Det er et varieret flow med afvekslende yogastillinger, hvor du vil opleve den sunde kombination af styrke, puls, smidighed og bevægelse til gavn for hele kroppen. Dette er et af de mere krævende hold på skemaet, men er du ny, kan du godt være med og udvikle dig i eget tempo uden at forcere noget.

OUTDOOR TRÆNING

Outdoor træning er funktionel træning med fokus på holdning, at styrke de indre muskler og smidighed. God styrketræning for hele kroppen. Vi arbejder med bold, elastik og egen kropsvægt til god musik og højt humør. Alle kan være med! Vi er ude så medbring tøj efter vejret og eget liggeunderlag.

RESTORATIV YOGA

Denne klasse foregår liggende og med tid til at hvile i forskellige stillinger. Det er for dig, som ønsker at komme helt ned i gear. Fokus er på at skabe ro i krop og sind og balance i dit nervesystem. Stillingerne er blide, behagelige og tilpasset, så du får mest mulig afspænding og afslapning ud af dem. Restorativ yoga er en yogaform, hvor der bruges hjælpemidler som tæpper, pøllepuder, bælter, øjenpuder og blokke. Alle kan være med.

FUNKTIONEL OUTDOOR

Vi mødes på parkeringspladsen og bevæger os videre i området omkring AYA House. Vi standser undervejs og laver øvelser, hvor naturen indgår som element. Der vil være en funktionel tilgang til kroppen og øvelserne er en vekselvirkning mellem styrke, dynamik, balance og en smule puls.
Integreret i den fysiske træning er der komponenter af åndedrætsopmærksomhed samt naturterapi.

POWER YOGA

Power yoga er en dynamisk yogaform, hvor der ikke er pauser imellem hver yogastilling. Pulsen kommer op, og der skabes flow i kroppen under de styrkende sekvenser. Der er vedvarende fokus på åndedræt, flow, smidighed og styrke.

BODY SDS TRÆNING

Her arbejder du med hele kroppen og aktiverer alle led og muskelgrupper. Du vedligeholder din krop og holde dit energiniveau og livsglæde oppe. En omgang grundtræning vil svare til at få en behandling af kroppen, hvorfor flere benytter denne træningsform til at holde krop og sind ved lige.

HATHA YOGA

Er du ude efter en rolig yogatime med pauser mellem stillingerne, er Hatha yoga et godt valg. Der er tid til og fokus på, at du udfører hver enkelt Hatha yogastilling korrekt og på dit niveau. Hatha Yoga er altså en bred betegnelse, og derfor kan de enkelte yogatimer i Hatha yoga-kategorien variere meget fra lærer til lærer og session til session. Hatha Yoga adskiller sig fra Flow Yoga ved at være én stilling ad gangen, og ikke flere i en serie.

MEDI YOGA

MediYoga er grundlagt i 1995 og udviklet af Göran Boll på IMY, Instituttet for Medicinsk Yoga, i Stockholm. MediYoga udspringer af klassisk Kundalini Yoga, m. fokus på mantraer, dynamisk åndedræt og skiftende temaer. MediYoga er Kundalini Yoga, der er blevet forsket på, som med tydelig evidens beviser, at yogaen har en rigtig god virkning på bla. rygpatienter og hjertepatienter i rehabilitering og i forebyggelse mod nye blodpropper. MediYoga er også et effektivt værktøj mod stress, udbrændthed og andre ubalancer, og det er enkelt at anvende og for alle.