Træningsaktiviteter

Haslev

Uanset om du skal udfordre dig selv eller finde ro i nuet, så kan du finde noget for dig i vores brede vifte af træningsaktiviteter

BODYATTACK

BODYATTACK® er sportsinspireret konditionstræning. Timen byder bl.a. på højintens intervaltræning, hvor atletiske bevægelser kombineres med styrke- og stabiliserende øvelser. Dynamiske bevægelser og kraftfuld musik vil motivere dig fra start til slut.

Bodycombat

BODYCOMBAT® er en heftig træning, som giver dig lov til at slippe din indre kriger løs. Motiverende og energisk musik kombineret med bevægelser inspireret af forskellige kampsportsgrene giver dig et kick, så du kan gå ti runder i ringen mod din fantasi-modstander.  

  • Fænomenal dynamisk core-træning
  • Sjov og effektiv kredsløbstræning, der forbrænder kalorier
  • Udvikler din koordinationsevne

Gode sko med stødabsorbering anbefales, da man flytter sig meget i forskellige retninger på timen.  Medbring altid vand, egen måtte og håndklæde. 

Les Mills timer er for-koreograferede og ens på verdensplan. Koreografien ændres hver 3. måned.

Bodypump

Pump BODYPUMP® – LESMILLS BODYPUMP® er styrketræning, som udfordrer dig og gør dig stærk i takt til fed musik. Timen er perfekt til både kvinder og mænd, der ønsker at træne hele kroppen på bare en time. BODYPUMP™ er en simpel, men yderst effektiv time, som giver mærkbare resultater.

  • Opbygger styrke og udholdenhed i alle store muskelgrupper
  • Øger forbrændingen
  • Giver markeret muskulatur

Timen henvender sig til alle.  Medbring egen måtte, håndklæde og væske.  Les Mills timer er for-koreograferede og ens på verdensplan. Koreografien ændres hver 3. måned.

 

Indoor Bike

En effektiv og motiverende træningsform, der giver gode muligheder for at forbedre konditionen, forbrænde kalorier og øge den fysiske form. Det er skånsomt for muskler og led.

Zumba

ZUMBA® er en sjov og effektiv motionsform, der kombinerer danseelementer fra latin, hip-hop, pop og meget andet i en ny og utraditionel træningsform, du vil elske. Timen er præget af danse-moves med både lav og høj intensitet og giver derfor en god all-round træning for hele kroppen. Denne time er en fest fra start til slut med gode rytmer, som du ikke kan stå stille til.

  • Helkropstræning med både puls og styrke
  • Forbedrer koordinationsevnen
  • Latin-rytmerne vil give dig et boost af positiv energi efter hver time

ZUMBA® er for ALLE! Du kan være med uanset fysik, alder, køn m.v. Du behøver IKKE at være god til at danse eller være i super form, når du starter. Formen kommer hen ad vejen, mens du danser og har det sjovt.