Træningsaktiviteter

Hillerød

Uanset om du skal udfordre dig selv eller finde ro i nuet, så kan du finde noget for dig i vores brede vifte af træningsaktiviteter

MBL

Mave / Balle / Lår. Det samme som Stram Op men her vil der blive lagt specielt fokus på disse 3 områder i styrketræningsdelen af timen.

SENIORTRÆNING

En Styrketime med lette konditionsøvelser. Niveauet er tilpasset så alle kan være med. Der anvendes håndvægte, elastikker, bodybar mm. Musikken er tilpasset publikum både hvad angår type og lydstyrke. Der afsluttes med 5-10min stræk/afspænding.

ABSOLUT MAVE

En halv times super effektiv træning af dine mavemuskler som du virkelig kan mærke dagen efter. Fungere også perfekt for alle dem der primært træner fitness i maskiner men lige har brug for den mentale støtte fra en instruktør for at få trænet maven effektivt. Alle kan deltage.

PULS / STRAM OP

Denne time er for dig som ønsker at forbedre konditionen og styrke overkroppen. Holdet indledes med opvarmning på step eller gulv, Opvarmning foregår i et tempo som er lidt højere end normalt. Herefter en konditions og/eller muskeltræningsdel og afsluttes med mave/ryg og til sidst 5-10 min.

FUNKTIONEL BASIS

Kroppen er bygget til bevægelse og derfor har mennesket altid bevæget sig. Vi har gennem tiden altid gået, løbet, trukket, skubbet, kastet, hoppet m.m. Disse funktioner kræver at mange muskler og flere led arbejder på samme tid. Funktionel Basis træning vil udfordre dig ved at tage udgangspunkt i de bevægemønstre din krop er bygget til at udføre.

BODY PUMP

Body Pump er et professionelt koreograferet, kvalitetskontrolleret træningsprogram, der starter med opvarmning. Derefter gennemføres en serie vægtbærende øvelser, der omfatter squat, pres, løft og curl. Du bliver ikke stor af Body Pump, men velformet.

SMILEY OCR

Et hold der henvender sig til begynderen, den garvede og den erfarne indenfor forhindringsbane løb. Det er en time der er sat helt klassisk op, dvs. at vi starter timen med opvarmning af 10-15 minutters varighed, herefter bliver dagens handlebane gennemgået og i bliver sluppet fri i dagens workout.

STEP FREESTYLE

Step Freestyle er træning som i de gode gamle dage, hvor Step Aerobic til god musik, lige var sagen. Træningen består af gang, step-ups, og løfttrin (spark m.m.) i forskellige kombinationer og variationer samt overkropsbevægelser, op og ned ad en stepbænk.

FIT DANCE

Er en blanding af Disco, Funk & Hip/hop, Jive, Salsa mv. blandet med snert af low/high og få intervaller af styrkende øvelser. Kom og dans og få sved på panden til glad musik fra 70érne 80érne og frem til nu.

MORGEN BIKE

Her har instruktøren frie hænder til at sammensætte et program der får jer godt igang med dagen med højt humør og sved på panden. Timen vil som regel tage udgangspunkt i en Bike Interval eller Bike Intensiv alt efter instruktørens humør og temperament.

STRAM OP

Stram Op er timen for dig som vil styrke og tone kroppen. Der arbejdes med udholdenhed og du vil blive instrueret og vejledt igennem hver enkelt øvelse så du får det optimale ud af træningen. Hele kroppen bliver gennemgået på timen. Alle kan deltage.

BODY COMBAT

Body Combat er træning med masser af kraft og energi, hvor du kan udleve dine kampsportsdrømme og ha’ det sjovt! Til inspirerende musik og med effektive teknikker fra karate, taekwondo, kung fu og muay thai udfordrer du din fantasimodstander.

BIKE INTENSIV

Timen er for dig der vil udfordres mere end på Bike Interval og som er en øvet deltager på indendørscykling. Instruktøren sammensætter timen, som er planlagt ud fra kortere og højere intensitets intervaller med aktive pauser undervejs i timen. Timen er opbygget sådan, at du kan forvente at arbejde primært i gul zone med flere perioder i rød zone.

STRAM OP/BOOTY BURN

Det bedste af 2 verdener! Vi har nu lavet en kombi time af STRAM OP og vores nye balle koncept BOOTY BURN så du får ca. en halv time af hver. Holdkonceptet BOOTY BURN er med fokus på at lære dig igennem den mest effektive balletræning, hvordan du får den bedste mås. Alle kan deltage.

BOKSETRÆNING

Effektiv og sjov boksetræning med plads til alle. Der er plads til masser af grin samtidig med at der kommer sved på panden. Bokse-/fighterfit hold Fredage med Michal Med hans egne ord er det: For dem der gerne vil presses på cardio og styrke. Her vil indgå elementer fra thaiboksning og boksning, samt masser af funktionel træning.

BIKE INTRO

Dette er en indendørs cykeltime for begyndere. Timen er for alle uanset forkundskaber og form. På timen vil du blive introduceret til alle basale cykelteknikker og træningsformer samt vores watt cykler. For at kunne benytte watt cyklerne, skal man medbringe sin smarttelefon til timen. Timen varer 45 min. Inkl. gennemgang af cykel og udstrækning.

ZUMBA

Zumba er et spansk slang, som betyder ”at bevæge sig hurtigt og have det forrygende samtidig” opfundet i 1990’erne af aerobic instruktør Alberto Perez. Inspireret af bl.a. salsa, flamenco, calypso og meringue. På en zumba time er du garanteret sved på panden, sjov og smil hele vejen rundt.

EFFEKT / PILATES

Effekt / Pilates er for dig, der ønsker bedre kropsholdning, blive strammet op og få styrket de muskler, der støtter rygsøjlen. Øvelserne i Effekt fokuserer på stabilitet, styrke, udholdenhed og smidighed i muskelkorsettet, som musklerne i maven og ryggen under et samlet navn kaldes. Det er tekniske og specifikke øvelser, hvor der er meget fokus på vejrtækningen.

STEP / STYRKE

Samme som Puls/styrke men her opvarmes altid på stepbænk og ca. halvdelen af timen består af steptræning med serier.

BIKE CLASSIC

En bike-time med fokus på en komplet oplevelse med bjerge, nedkørsler, bakker og vind. Instruktøren sammensætter timen ud fra en realistisk cykling hvor watt, puls og kadence spiller en afgørende faktor. Der vil både være intervaller i orange og rød zone og længere perioder med lav kadence i alle zoner, som du kender fra en klassisk biketime.

FUNKTIONEL POWER

Er holdet for dig der gerne vil styrke din krop. Holdet henvender sig til den trænede såvel som nybegynderen. Fokus på holdet vil være teknik og opbygning af styrke igennem simple, men effektive øvelser, der kan overføres til dagligdagen, anden sport eller som supplement til anden træningsform. Kom glad og gå stærk.

POLEFIT

Som det eneste træningscenter i Hillerød tilbyder vi Polefit. Absolut effektiv træning med råstyrke i fokus koncentreret med udgangspunkt i ”polen”. Det er sjov holdtræning der vil forbedre både din styrke, core og smidighed. Vi anbefaler at du træner i shorts da det giver bedre greb på polen.

MAVE / RYG

En halv times træning med fokus på maven og ryggen. Hele vores Core er den del af kroppen vi bevæger mindst i en normal hverdag. Derfor er det vigtigt vi fokusere på den del af kroppen og får den trænet jævnligt.

PULS / STYRKE

Denne time er for dig som ønsker at forbedre konditionen og styrke overkroppen. Holdet indledes med opvarmning på step eller gulv, Opvarmning foregår i et tempo som er lidt højere end normalt. Herefter en konditions og/eller muskeltræningsdel og afsluttes med mave/ryg og til sidst 5-10 min.

SMILEY HIIT

HIIT står for High intensity interval training…. holdet er for dig der gerne vil træne effektivt i en lille halv time. Højintensitetstræning er en træning, hvor øvelser laves med hurtige, kortsigtede og eksplosive bevægelser. Holdet er perfekt som kombination med det du ellers træner i Smiley. Alle kan være med på dette hold, og du vil hurtigt mærke hvor sjovt og effektivt det er.

HATHA YOGA (med flow)

Denne time vil gennem et væld af yogastillinger samt forskellige udgaver af solhilsenen hjælpe dig med at få en sund holdning og en smidigere krop. Derudover vil vi gennem bevidst arbejde med åndedrættet berolige nervesystemet.

YOGA

Yoga gennemgår hele kroppen. Yogastillingerne er opbygget på en måde, som både styrker og strækker muskler og led igennem, samt det at løsne op i de affaldsstoffer kroppen ikke formår at udskille, og typisk ophobes i ledene og bliver til reumatiske sygdomme.

OCR BEGYNDER (OBSTACLE COURSE RACING)

Holdet for dig der gerne vil i gang med OCR. Begynder eller let øvet så er det her at du kommer til at stifte bekendtskab med de klassiske elementer der vil forekomme i et Obstacle Course Race. Træningen vil blive sat op til at kunne laves enkeltvis eller i par.

YOGA / PILATES

Med fokus på DIG, vil du med øvelser fra Tai chi, Pilates og Yoga, opleve at du styrker din krop, får en bedre balance og indre nærvær. Timen afsluttes med stræk af kroppen, der giver dig øget fleksibilitet, samt en kort meditation, hvor du vil opleve at komme helt ned i gear – i total balance mellem din krop og dit sind.