Træningsaktiviteter

Humlebæk

Uanset om du skal udfordre dig selv eller finde ro i nuet, så kan du finde noget for dig i vores brede vifte af træningsaktiviteter

KI-ZEN YOGA

Denne yoga er baseret på meridian systemet. De 12 store meridianer er energi veje, hvor Ki (energi / livskraft / prana / chi) bevæger sig gennem og ud i hele kroppen. Når Ki ikke flyder korrekt og harmonisk, opstår der ubalancer.

Vi vil arbejde med de fem energiretninger og meridiansystemet gennem prana’er og fysiske øvelser (asanas), komme i kontakt med din indre krop, hvor Ki tager plads og regenererer kroppen. Du lærer at bruge og bevare den energi (Ki), du har til rådighed.

Husk at medbringe et håndklæde, samt yogamåtte.

HIIT

Spar tid og få bedre resultater med 45 minutters HIIT. En af de mest effektive måder til god form og fedtforbrænding. HIIT er en forkortelse af Høj Intensitet Interval Træning. Hiittræning er en træningsform, hvor øvelser udføres med højintensitet, tidsintervallerne vil variere.

Vi bruger bl.a. kettlebells, robes, TRX m.m på denne time.

Husk at medbringe et håndklæde samt noget at drikke.

ZUMBA

Zumba er intervaltræning med hurtige og langsomme latinamerikanske danse rytmer. Denne kombination af konditionstræning. Zumba er en sjov, glædesfyldt, dejlig skør og effektiv motionsform, der kombinerer dansens glade elementer fra bl.a. salsa, merengue, reggaeton, hip hop m.m. Alle kan deltage, lige nu har vi kun Zumba aften, så til dig med et Pensionist medlemskab er du velkommen til at deltage på dette aftenhold. Husk at medbringe et håndklæde samt noget at drikke.

STÆRK RYG

Fysioterapeutisk holdtræning for dig, der gerne vil forebygge rygproblemer eller allerede har ondt i ryggen, men gerne vil bedre dit funktionsniveau.

Træningen optimerer din bevægelighed, stabilitet og styrke i mave og ryg i et roligt tempo og på differenceret niveau. Holdet undervises af huset fysioterapeut.

Husk at medbringe et håndklæde samt noget at drikke.

PILATES

Her får du både styrke, stræk og bedre kropsbevidsthed. Med udgangspunkt i kroppens centrum styrkes de svageste muskler, og de stramme muskler strækkes ud. Ideelt til opbygning af en stærk ryg og en rank holdning. Et hold, hvor alle kan være med, pilates er udfordrende men ikke udmattende.

SENIORHOLDET

Holdet henvender sig til seniorer, og alle andre som vil forbedre sin fysiske form og livskvalitet. Vi lægger vægt på træning af hele kroppen, og træningen har til hensigt at forbedre styrke, balance, kondition.

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage på holdet, så alle kan være med. Der gives individuel vejledning og instruktion til hver enkelt deltager, i det omfang det er nødvendigt.

Husk at medbringe et håndklæde, træningsmåtte og noget at drikke.

ONSDAGSHOLDET

Onsdagsholdet er til dig, som ønsker en god omgang træning. Til jer der er nye på holdet, byder jeg velkommen til en time med højt humør, fed musik og en træning, hvor alle kan være med uanset niveau ….. der er aldrig 2 timer, der er ens.

SCAREVELLIYOGA

Scraravelli er intuitiv og fri, og udføres som ”meditation in movement”.

Den er baseret på Vanda Scaravelli’s principper, som tager udgangspunkt i at det fysiske såvel som det psykiske velvære udspringer af en sund, fleksibel og fri rygrad. Der arbejdes udover Scravelli yoga også med Vinyasa Flow yoga, yin yoga og meditation, hvor variationer af åndedrætsteknikker er i centrum. Formålet er at opnå en dyb indre ro i krop og sjæl.

Husk at medbringe egen Yogamåtte

YIN YOGA

Yin Yoga foregår primært siddende og liggende på måtten, oftest i intense stræk og med rigtig god tid til at opleve hver enkelt stilling. Denne måde at praktisere yoga på påvirker kroppen – både fysisk og energetisk – på en helt anden måde, end de fleste andre typer yogaklasser.
Du vil opleve mange af de samme stillinger fra gang til gang, men hver time har et nyt tema.

Husk at medbringe egen Yogamåtte

LØRDAGSHOLDET

Lørdagsholdet er til dig, som ønsker at starte din weekend med en god omgang træning.
Til jer der er nye på holdet, byder jeg velkommen til en time med højt humør, fed musik og en træning, hvor alle kan være med uanset niveau ….. der er aldrig 2 timer, der er ens.

SØNDAGSYOGA

Søndagens yoga består primært af Vinyasa yoga, nogle gange med et touch af flow yoga.

Det er de klassiske yogaøvelser, hvor vi bliver i stillingerne et halvt til to minutter. Du får tid til at finjustere, træne fokus, holde ud. Du får mulighed for at mærke glæden ved fordybelse og belønningen for udholdenhed. Det sidste kvarter af timen går vi helt ned i tempo og afslutter med et par minutters afslapning.

De fleste går fra timen med en følelse af at være stærkere og gladere, og fyldt med energi. Ingen søndagstime er ens, og der kan komme et par små overraskelser undervejs. Så…husk at tilmelde og glæde dig til næste søndag.

Husk at medbringe egen Yogamåtte