Træningsaktiviteter

Lyngby

Uanset om du skal udfordre dig selv eller finde ro i nuet, så kan du finde noget for dig i vores brede vifte af træningsaktiviteter

Stærk krop

Stærk krop er et hold der kombinerer puls -og styrketræning. Det er en intensiv time med høj energi, hvor du får trænet hele kroppen. Timen er simpel opbygget som giver mulighed for at træne på præcist det niveau du er på. Hver time afsluttes med en god gang udstrækning

Senior Fit

Denne time henvender sig til alle der ønsker en god omgang motion for hele kroppen. SENIOR FIT sætter fokus på de bevægemønstre som vi bruger i dagligdagen samt arbejder med at styrke de muskulaturer som stabiliserer vores kropskerne og ikke mindst balancen. SENIOR FIT er for alle, både mænd og kvinder som ønsker at sætte sundhed og velvære højt.

Hatha yoga

Hatha Yoga er en rolig og stimulerende fysisk og åndelig praksis og er samtidig den mest udbredte og kendte form for yoga. Ordet yoga betyder forening og ordene ha og tha oversættes direkte til sol og måne, som repræsenterer modsætningerne i os alle: yin/yang, kold/varm, svag/stærk, feminin/maskulin osv. Harmonisering og balancering af modsatrettede kræfter er derfor et grundtema i hatha yoga, og regelmæssig praksis medfører markant øget overskud og velbefindende både fysisk, åndeligt og mentalt. Undervisningen foregår, og består af indledende afspænding efterfulgt af åndedrætsøvelser, solhilsner og et mix af udfordrende siddende og stående stillinger. Undervisningen afsluttes altid med en guidet, vitaliserende afspænding.

Movement and mobility (M:A:M)

Movement and mobility (M:A:M) er en fusion af yoga, kampsport, qi gong, gymnastik og mensendieck. M:A:M tager udgangspunkt i at se mennesket 360 grader rundt. Du vil få en viden og en træning, der tager højde for belastning af det hele menneske. Dette gøres ved at lære kroppen bedre at kende. Træningens mål er at øge din mentale og fysiske tilstand og dit grundlæggende velvære med en både blid og udfordrende time. Fysisk vil du opleve at blive stærkere, mere smidig og samtidig øger du blodtilførslen til dine spændte muskel- og ledgrupper.

Medbring gerne egen måtte og drikkedunk. Vel mødt!

Power walk

45 min. Powerwalk er “gang med raskt tempo” og store armbevægelser 🙂 “Parkbænks træning” består af træning med egen kropsvægt og alle kan være med på sit niveau. Vi mødes i Sorgenfri Slots park ved kanin øen. Tøj efter vejr og vind. OBS! Du skal ikke forbi centeret for at fremmøde dig til holdet. Dette gør instruktøren på stedet.

Funktionel udendørs

Funktionel udendørs træning, er en helkropstræning med din egen kropsvægt, hvor alle niveauer kan være med. Det er en udfordrende, sjov og legende måde at træne på. Sammen men hver for sig. Når du dyrker funktionel træning styrker du din motion, balance og smidighed på en og samme tid. Du styrker din krops stabilitet og core, så den bliver mere velfungerende og stærk. Dinesens funktionelle træning i naturen er med til at: ·Styrke din krops immunforsvar ·Reducere stress og depression ·Gøre dig mere robust og viljestærk, da træningen vil foregå i alt slags vejr ·Booster dit mentale overskud og styrker din hukommelse Funktionel træning er med til at skabe en velfungerende og stærk krop på en naturlig måde uden redskaber. Træningen ruster dig til at kunne håndtere din krop på en sund og bevidst måde, som gavner din hverdag. I den funktionelle træning kan alle være med uanset niveau, da der er mulighed for at eskalere øvelserne, så du øver dig i at være opmærksom på din teknik, krop og grænser, når du træner, for at undgå skader.

Vi mødes i Sorgenfri Slots park ved kanin øen. Medbring din egen træningsmåtte OBS! Du skal ikke forbi centeret for at fremmøde dig til holdet. Dette gør instruktøren på stedet.

 

 

Stærk krop Udendørs

Boost din energi med udendørstræning og få styrket core, baller og lår. Vi bruger ikke mange redskaber, men egen kropsvægt og en yogamåtte (så husk at tage din egen med) Alle kan være med. I tilfælde af dårligt vejr, vil instruktøren give besked om hvor og hvornår i mødes i stedet. Vi mødes ved kaninøen. Instruktøren fremmøder dig på stedet og du behøver derfor ikke at møde op i centeret først.

Holdet forgår udendørs. Ved dårligt vejr, vil instruktøren, informere direkte om evt. andet mødested.

Movement and mobility (M:A:M)- udendørs

Movement and mobility (M:A:M) er en fusion af yoga, kampsport, qi gong, gymnastik og mensendieck. M:A:M tager udgangspunkt i at se mennesket 360 grader rundt. Du vil få en viden og en træning, der tager højde for belastning af det hele menneske. Dette gøres ved at lære kroppen bedre at kende. Træningens mål er at øge din mentale og fysiske tilstand og dit grundlæggende velvære med en både blid og udfordrende time. Fysisk vil du opleve at blive stærkere, mere smidig og samtidig øger du blodtilførslen til dine spændte muskel- og ledgrupper.

Medbring gerne egen måtte og drikkedunk. Vi mødes ved kaninøen. Instruktøren fremmøder dig på stedet, så du ikke behøver forbi centeret først. Vel mødt!