Træningsaktiviteter

Næstved

Uanset om du skal udfordre dig selv eller finde ro i nuet, så kan du finde noget for dig i vores brede vifte af træningsaktiviteter

HIIT

Du ved det måske sikkert allerede, HIIT(High Intensity Interval Training) er en af de mest effektive former for træning, du kan lave. Det er perfekt til travle mennesker og alle som ønsker at komme i bedre form og ikke ønsker at bruge for mange timer på det.

Hos Fit4livetBootcamp er der ikke to træningspas, som er ens. Fælles er for alle er dog, at du får en effektiv træning og får arbejdet med hele din krop.

Bike

En basis træningstime, som er vigtig for dit ugentlige træningsprogram. På timen vil du primært træne med moderat intensitet. Træningen er omkring mælkesyregrænsen. Træningen kan udøves af begynder og øvet.

Biking-Øvet

Timen er for dig, som er lettere øvet til øvet på cykel. Der vil være fokus på korrekt teknik og du vil blive udfordret på styrke, udholdenhed og intensitet. Timen vil indeholde både siddende og stående kørsel i forskellige tempi og der vil være såvel små ”sjove” blokke som enkelt lange hårde blokke. Der vil blive taget højde for den enkelte deltager, hvorfor alle der har en smule erfaring vil kunne deltage i disse timer. Der køres ved moderat til meget høj intensitet

Yoga

På dette hold er der opmærksomhed på ryggen og dens bevægelighed. De stramme muskler styrkes, udspændes og blødgøres gennem fysiske stillinger kombineret med åndedrætsøvelser. Yoga stimulerer kredsløbet, smidiggør leddene og udfordrer både den indre og ydre balance. Vi laver størstedelen af øvelserne liggende eller siddende og afslutter med afspænding.

På dette hold får din krop og dit sind et pusterum og en mulighed for nye gode vaner.

Reformer

Vil du gerne styrke dine muskler og din fleksibilitet gennem kontrollerede bevægelser og samtidig få sved på panden? Reformer Pilates er en anderledes træningsform, som hjælper til stærkere muskler med øvelser hentet fra den klassiske pilates.

Der er fokus på både kroppen og sindet, og det handler ikke blot om at få større muskler når man dyrker Reformer Pilates, men i højere grad om at øge styrke, smidighed og fleksibilitet.

Der er et utal af fordele ved at træne Reformer Pilates hos Happy2Fitness, nogle af de mange goder ved denne træningsform er følgende:

Fokus på en stærk core og corestabilitet
Kalorieforbrænding
Kontrollerede øvelser
Genoptræning og forebyggelse af skader
Du træner styrke, stabilitet, koncentration, balance og koordination på én og samme tid

 

8 x 5 HIIT

8×5 HIIT er et høj intensitets cirkeltrænings hold, hvor der vil være 5 forskellige stationer, som du rykker videre til indtil du har nået dem alle, du træner i 5 minutter ved hver station. Du kan tilpasse det dit niveau, så alle kan være med.

BODY ATTACK

Træningen er en høj-energi fitness klasse med bevægelser, der tager højde for begyndere til øvet.

Vi kombinerer atletiske bevægelser som løb, lunges og hop med styrke øvelser som push-ups og squats. Udfordre dine grænser på en god måde og brænde op til 730 kalorier. Holdet er for dig som ønsker øget forbrænding, bedre kondition og større styrke.

BODYCOMBAT

Konditionstræning med høj intensitet, hvor koreografien er inspireret af kampsportsgrene som boksning, karate og taekwondo.

Med BODYCOMBAT® forbedrer du din kondition, styrker din krop og øger din koordinationsevne og kropsbevidsthed. Fortvivl ikke hvis du er kommet ind på et hold, hvor alle kender øvelserne på forhånd – de har måske øvet dem i et par måneder. Vores instruktører skal nok sørge for, at du hurtigt følger trop og får smil på læben og sved på panden. Hver tredje måned laver vi en “Les Mills”-release, hvor de nye trin bliver afsløret for alle.

Husk at par gode træningssko og et håndklæde.

BODYFLOW

På dette hold er der opmærksomhed på ryggen og dens bevægelighed. De stramme muskler styrkes, udspændes og blødgøres gennem fysiske stillinger kombineret med åndedrætsøvelser. Yoga stimulerer kredsløbet, smidiggør leddene og udfordrer både den indre og ydre balance. Vi laver størstedelen af øvelserne liggende eller siddende og afslutter med afspænding.

På dette hold får din krop og dit sind et pusterum og en mulighed for nye gode vaner.

LES MILLS TONE

Hvis du ønsker den bedste blanding af styrke, cardio og coretræning, så er LES MILLS TONE™ lige noget for dig. Med LES MILLS TONE™ får du trænet hele din krop på bare 45 minutter!

Blandingen af lunges, squats, funktionel træning og øvelser med elastik vil hjælpe dig til at forbrænde kalorier og øge dit fitnessniveau.

Derudover fungerer LES MILLS TONE™ også som en god basisklasse, da du uanset udgangspunkt og fitnessniveau, kan deltage.

Les Mills GRIT

Les Mills GRIT serien er bygget op til at presse dig til det maksimale – og give dig resultater. Holdene varer 30 minutter og udføres til musik med masser af energi og drive, så du får lyst til at give den en ekstra skalle.

Bodypump

BODYPUMP® er et hold baseret på styrketræning af hele kroppen.

Træningen foregår med vægtstænger og skiver. Holdet er for dig, som ønsker en fast og markeret krop og samtidig vil opnå en god forbrænding.

Alle kan deltage.

Zumba

Zumba er dansefitness inspireret af latinamerikansk musik. Trinene er varierede men simple, så alle kan være med. Instruktøren siger ikke så meget på selve timen – det er meningen, at du skal lytte til musikken, kigge på instruktøren og få dansen helt ind under huden.

Zumba er sjovt – og meget populært. Musikken vil få dig i rigtig godt humør – og du forbrænder masser af kalorier på timen.

Dansefitness inspireret af latinamerikansk musik.

Træning i maskiner

Hver lørdag kl. 10:30 guider Lasse dig gennem maskinerne i træningsmiljøet. Han sikrer, at du får rørt hele kroppen. Alle kan være med på holdet.

Funktionel træning for alle

Kom og vær med hver lørdag kl. 09:30, når Sara lægger ud med træning af hele kroppen. Det er træning målrettet mod alle, der gerne vil i bedre form.

Træningen foregår i holdsalen på 1.  sal og med de rekvisitter, der er til rådighed. Det kan være store bolde, elastikker, stepbænke og andet.

Og når solen står højt på himlen, så kan det være at I bevæger jer udendørs.