Træningsaktiviteter

Ringsted

Uanset om du skal udfordre dig selv eller finde ro i nuet, så kan du finde noget for dig i vores brede vifte af træningsaktiviteter

Cross

Cross (workout of the day) er dagens træningsprogram, som er sammensat af forskellige funktionelle øvelser. Træningen udfordrer de stærkeste atleter i verden men er samtidig også for vores bedsteforældre – træningen er den samme bare i forskellige sværhedsgrader.

TRX

TRX® Suspension Training er effektiv træning for dig, der vil træne styrke, stabilitet, balance og core. Det er dig, der bestemmer hvor hårdt du vil træne, for ved hjælp af små teknikker kan du hurtigt tage belastning af, eller gøre øvelsen sværere. Du træner med din egen kropsvægt og i dine egne bevægelser og i dit tempo. En super udfordrende og sjov måde at træne på. Alle kan deltage på TRX®. Husk at medbringe indendørssko samt et håndklæde.

Core

Det perfekte 30 min. program til at få veltrænede mave- og rygmuskler.

Body flow

BodyFlow er en perfekt kombination af
Yoga, Tai Chi og Pilates, som giver dig fokus og ro. Du træner styrke og smidighed til skøn, blid musik.

DET GØR BODYFLOW FOR DIN KROP:
Styrker dine mave- og rygmuskler.
Gør hele kroppen stærkere og mere smidig.
Forbedrer din bevægelighed og balance.
Reducerer stress og spændinger.

Indoor cyckling

En effektiv og motiverende træningsform, der giver gode muligheder for at forbedre konditionen, forbrænde kalorier og øge den fysiske form. Det er skånsomt for muskler og led.

Bodycombat

BODYCOMBAT® er en heftig træning, som giver dig lov til at slippe din indre kriger løs. Motiverende og energisk musik kombineret med bevægelser inspireret af forskellige kampsportsgrene giver dig et kick, så du kan gå ti runder i ringen mod din fantasi-modstander.  

  • Fænomenal dynamisk core-træning
  • Sjov og effektiv kredsløbstræning, der forbrænder kalorier
  • Udvikler din koordinationsevne

Gode sko med stødabsorbering anbefales, da man flytter sig meget i forskellige retninger på timen.  Medbring altid vand, egen måtte og håndklæde. 

Les Mills timer er for-koreograferede og ens på verdensplan. Koreografien ændres hver 3. måned.

 

LES MILLS TONE

Hvis du ønsker den bedste blanding af styrke, cardio og coretræning, så er LES MILLS TONE lige dét, du søger. LES MILLS TONE træner hele din krop på bare 45 minutter. Den udfordrende blanding af lunges, squats, funktionel træning og øvelser med elastik vil hjælpe dig med at forbrænde kalorier og øge dit fitnessniveau. Derudover fungerer LES MILLS TONE også som en god basis klasse, da der er mange muligheder i de forskellige bevægemønstre, således alle kan deltage og få succes med træningen uanset udgangspunkt og fitnessniveau.

FysioStep

FysioStep er en træningsform med fokus på kondition, styrke, simple øvelser og trin til musik som løbende bliver fornyet. På dette hold vil du være garanteret højt humør, en masse energi og et smil på læben undervejs og når du går derfra. 

Motorik m. Johnny

Motiverende træning for dig med neurologiske og reumatologiske følgesygdomme.

FysioCross

HIIT & FysioCross er træningsformer der tager udgangspunkt i høj intensitets træning. HIIT tager ca 30 minutter og du skal være varmet op inden, hvor FysioCross tager en time fra start til slut inkl. opvarmning og nedkøling. 

MediYoga

MediYoga står for medicinsk yoga, som er en terapeutisk yogaform, som bruges i det svenske sundhedssystem.

Aerial Yoga

Aerial Yoga træner dig i en følelse af vægtløs tilstand. Det gør at Aerial yoga styrker og strække din krop på en helt ny og anderledes måde. Med denne form for yoga, hænger du i luften på samme måde som en Cirque du Soleil artist – og i samme type silkestof.

Funktionel fitness

Dette hold finder sted i Fysikkens træningscenter. Fra vi starter til vi slutter kører vi på for fuld skrue! På holdet er der altid højt humør som passer til træningsintensiteten som også er i den høje del af skalaen. 

Yoga Fitness

Yoga Fitness styrker kroppen på måder du måske ikke tænker over. Det giver styrke og mobilitet, som helt sikkert vil bidrage til din øvrige træning og dagligdag generelt. Her inddrages forskellige redskaber som fx kettlebells, for at udfordre udholdenhed og styrke.