Træningsaktiviteter

Stevns

Uanset om du skal udfordre dig selv eller finde ro i nuet, så kan du finde noget for dig i vores brede vifte af træningsaktiviteter

Zumba

ZUMBA® er en sjov og effektiv motionsform, der kombinerer danseelementer fra latin, hip-hop, pop og meget andet i en ny og utraditionel træningsform, du vil elske. Timen er præget af danse-moves med både lav og høj intensitet og giver derfor en god all-round træning for hele kroppen. Denne time er en fest fra start til slut med gode rytmer, som du ikke kan stå stille til.

  • Helkropstræning med både puls og styrke
  • Forbedrer koordinationsevnen
  • Latin-rytmerne vil give dig et boost af positiv energi efter hver time

ZUMBA® er for ALLE! Du kan være med uanset fysik, alder, køn m.v. Du behøver IKKE at være god til at danse eller være i super form, når du starter. Formen kommer hen ad vejen, mens du danser og har det sjovt. 

 

Yoga med mindfullness

En effektiv og motiverende træningsform, der giver gode muligheder for at forbedre konditionen, forbrænde kalorier og øge den fysiske form. Det er skånsomt for muskler og led.

Body bike

En effektiv og motiverende træningsform, der giver gode muligheder for at forbedre konditionen, forbrænde kalorier og øge den fysiske form. Det er skånsomt for muskler og led.

Strong

Strong by Zumba er et HIIT ( høj intensitets interval træningsprogram) der er designet til at flytte dine grænser og hjælpe dig med at nå dine fitnessmål hurtigere. Timerne er pre-koreograferede og de samme øvelser vil derfor gå igen i ca. 2 -3 måneder. Øvelserne er mere traditionelle fitness øvelser som burpees, pushups og andre lignende atletiske trænings øvelser. Der er stadig nogle danse inspirerede bevægelser, men Strong by Zumba skal ikke forveksles med en danse time.

Outdoor

Outdoor er en blanding af styrketræning/funktionel træning og konditionstræning.