Tension Release Exercises

Man tror det næsten ikke, men meget af din stress og angst kan forløses med enkle teknikker og uden den store snak.

Med bare 7 lette øvelser kan du få forløst stress, dybe spændinger, traumer og genetablere den indre balance.

De fleste mennesker har en stresset krop

Stress og lette traumer kan ramme os hele livet. De kan opstå af voldsomme oplevelser, ulykker eller sågar af den travle hverdag, som flere og flere af os desværre bliver ramt af.

Vores muskler spænder op, nervesystemet bliver følsomt, og kroppen er i konstant alarmberedskab.

Via simple motoriske øvelser hjælper øvelserne dig med at frigøre den stress og de spændinger i kroppen, der har samlet sig over korte eller lange perioder.

Hvad er Tension Release Excercises?

Tension Release Excercises er en metode og nogle øvelser der er udviklet af David Berceli og har hjulpet tusindvis af mennesker med at genfinde viljen til at leve livet.

Praktisering af øvelserne er især godt for mennesker med stress, angst og PTSD. Dybest set har alle godt af at udføre øvelserne, også personer med sklerose, parkinsons og generelt mennesker med smerter i kroppen.

Mindstep tilbyder introduktion til øvelserne både som holdforløb og som individuelle forløb, hvor man bliver instrueret og vejledt mens man selv udføre øvelserne, for efterfølgende at kunne praktisere dem selv i hverdagen. 

Vi fokuserer udelukkende på at opnå resultater gennem fysiske øvelser. Størstedelen af dem der prøver øvelserne oplever en behagelig ro og afspænding efter endt praksis og mange slipper ganske enkelt de gamle spændinger permanent.

Sådan virker det

Øvelserne virker ved at skabe rystelser i musklerne. Ligesom kroppen beroliger sig selv gennem rystelser efter man er blevet forskrækket eller har angst, kan fremkaldelse af rystelser virke beroligende på nervesystemet. Dette er en naturlig evne alle pattedyr har efter stressende eller traumatiserende hændelser.

Workshoppen gennemføres ved minimum 4 deltagere.

Pris:

Pris MED Mindstep Care Partneraftale: GRATIS   (virksomhed SKAL oplyses)

Pris UDEN Mindstep Care Partneraftale: 750 kr. inkl. moms.