0
Antal i kurv: 0
Subtotal : 0.00 DKK
Gå til indkøbskurvGå til betaling

Pas bedre på dig selv og din krop i din specifikke arbejdsfunktion

Denne workshop vil give viden om, og hjælpe dig på vej til at udarbejde en plan, der kan bruges i daglidagen for at kunne passe bedre på dig selv i forhold til lige præcis din arbejdsfunktion.

Der vil være oplæg omkring kroppen, herunder hvorfor man får ondt i eksempelvis ryggens eller kroppens muskler, hvis du arbejder på et kontor. Hvad sker der eksempelvis, når man sidder ned hele dagen? Hvorfor bliver man træt i både ben og hoved efter en dag på kontoret? Hvad er den bedste siddestilling, hvis den overhovedet findes? Hvordan kommer man op af stolen, og hvordan ændrer man sine vaner på lang sigt?

Der vil blive eksempler på simple gode udspændingsøvelser og elastikøvelser, som man kan lave på jobbet, og som effektivt kan fjerne smerter i musklerne.

Der vil blive mulighed for selv at ligge en plan for, hvordan den enkelte får en mere aktiv hverdag på jobbet, og derved undgår smerter og træthed i krop og hoved.

De 3 timer som workshoppen cirka vil vare, vil være en kombination af både oplæg, øvelser og tid til at lave sin egen plan.

PRIS:
Pris MED Mindstep Care Partneraftale: GRATIS (virksomhed SKAL oplyses)

Pris UDEN Mindstep Care Partneraftale: 800 kr. inkl. moms.