Workshops & Kurser

Nordsjælland

Førstehjælpskursus

Førstehjælp ved hjertestop omhandler bl.a. hjerte/lunge redning og brug af AED/hjertestarter.

På dette kursus vil du lære at handle ud fra førstehjælpens 4 hovedpunkter i forbindelse med hjertestop.

 

Elementær brandbekæmpelse

Brand i hjemmet er et af mange danskeres værste mareridt. 

På dette kursus får du viden om, hvordan du håndterer de brande, der kan opstå i hverdagen. Vi anvender de gængse slukningsmidler, som man typisk har lige ved hånden.

Tension Release Exercises

Man tror det næsten ikke, men meget af din stress og angst kan forløses med enkle teknikker og uden den store snak. Med bare 7 lette øvelser kan du få forløst stress, dybe spændinger, traumer og genetablere den indre balance. Tension Release Excercises er en metode og nogle øvelser der er udviklet af David Berceli og har hjulpet tusindvis af mennesker med at genfinde viljen til at leve livet.

Personlig effektivitet

Tid er generelt en mangelvare, og mange har i dag et stort ønske om at få mere tid. Det ligger dog fast at døgnet har 24 timer, så det handler om hvordan vi bruger tiden.

Denne workshop er for medarbejdere, teamledere, ledere, alle i en organisation der ønsker at blive klogere på stress. Der veksler mellem oplæg og involverende opgaver/spørgsmål.

Trivsel i et team

Trivsel kommer ikke af sig selv – der skal arbejdes bevidst med det, og det vil vi se nærmere på igennem denne workshop. Denne 4 timers workshop vil veksle mellem oplæg og involverende opgaver/spørgsmål. Fokus vil være mod at give deltagerne en indsigt i hvor faldgruberne er for at få et velfungerende team sat i spil samt hvad kan der gøres for at styrke et team.

Spot stressen

Denne workshop er for medarbejdere, teamledere, ledere, alle i en organisation der ønsker at blive klogere på stress. Der veksles mellem oplæg og involverende opgaver/spørgsmål.

Formålet med workshoppen er at få fokus på, hvad den enkelte samt kollegaer/team kan gøre for at spotte stressen, samt iværksætte initiativer til at modvirke er medarbejdere bliver stresset. 

DISC Profiler

Forstå dig selv og andre bedre igennem en indsigt i persontyper og profiler baseret på værktøjet DISC. Hvem har ikke prøvet at blive misforstået eller oplevet at kommunikationen gik helt skævt på enten arbejde eller i privaten?

Konflikthåndtering

Workshoppen er for dig, der vil blive klogere på konflikter og hvordan disse håndteres. Flere undersøgelser viser nemlig at personer der samarbejder og teams generelt performer bedre når det kommer til at løse opgaver, end et enkelt individ ville gøre. Konflikter kan både føre noget positivt og negativt med sig. Det er derfor relevant at være i stand til at bruge konflikterne konstruktivt, og kunne nedtrappe dem inden de bliver for dominerende, samt være i de udviklende konflikter.

Mental RO - Mental Styrke

Workshoppen giver dig en mulighed for at trykke på pauseknappen fra alle andre gøremål og have fokus på dig selv, fokus på din trivsel, fokus på at prioritere dig selv, fokus på ro, og styrken i at finde ro og åndehuller i løbet af dagen. Målet er med ro og fokus på dig selv, at skabe mere trivsel – og forbygge mental udmattelse/udbrændthed.

Fremtidens Ledelse

Webinar

Hvad er de vigtigste tendenser i fremtidens ledelse, og hvordan kan du bedst navigere? Vi lærer dig, hvordan du både kan udfordre dine medarbejdere til at løfte sig til næste niveau og samtidig skærme dem, så det er trygt og rart at gå på arbejde.

Det Personlige Lederskab

Webinar

Vi siger ja til lederen før vi siger ja til virksomheden. Det personlige lederskab har aldrig været vigtigere end nu. Men hvordan gør man det? Og hvordan sikrer du, at du med autencitet og integritet kan være den bedste udgave af dig selv, samtidig med at du skal drive resultater.

Nomadeledelse

Webinar

For nomader er forandring ikke farlig – det farlige er, at blive samme sted. Hvordan kan du hjælpe dit team og dig selv til at være i forandringerne og samtidig være i fred. Vi taler både om mindset og om konkrete ting, du kan gøre anderledes, især i forhold til din kommunikation.

Arbejdslyst

Workshop i arbejdslyst

Du ved det godt – når du trives, er du bedre til dit arbejde, og det er tilmed sjovt at møde op og hilse på dine kolleger og endda chefen. Arbejdslyst handler om at være motiveret for dine opgaver og at trives i de relationer du har.

Enneagram

Via enneagrammets betragtninger omkring de 9 typer, kan du blive klogere på egne og andres trivsels- samt stressreaktioner.

Denne workshop er til dig der vil blive klogere på dig selv set med Enneagram briller på. Dig der ønsker at blive klogere på den menneskelig adfærd hos dine kollegaer samt din familie og dermed få nye muligheder og forståelse for din egen og andres trivsel.

Metakognitiv workshop

På vores metakognitive workshop vil du få en introduktion til den METAKOGNITIVE TILGANG. Du vil blive introduceret for små øvelser og redskaber, som du kan bruge på dig selv eller til de børn, unge eller voksne, som du arbejder med.

Yes – dig kan jeg li`

Jeres kunder ønsker at tale og samarbejde med entusiastiske mennesker. Det er ikke nok, at du som medarbejder er faglig kompetent. Du vil på denne workshop få forskningsbaserede tips til, hvordan du kan forbedre dine relationer.

Workshop i yoga og mindfulness

Lær at trykke på din egen pauseknap med mindfulness og yoga. På workshoppen lærer du helt fundamentale værktøjer til at opleve og sanse nuet fuldt ud. Vi bruger mindfulness, blid yinyoga med klang og klangmeditation og gongbad. Der er fokus på den praktiske udførelse på workshoppen krydret med lidt teori og fortællinger.

Online kostvejledningsforløb

Nu kan du deltage på et 8 ugers dedikeret online undervisning forløb – inkl.  8 oplæg omkring kost, mål, overbevisninger mm. og sidst men ikke mindst 2 lives i lukket facebook gruppe – hvor du kan få svar på dine spørgsmål.